Ασφαλτοστρώνεται η Κοντολέοντος και επανέρχεται η μονοδρόμηση της παραλιακής

Ασφαλτοστρώνεται η Κοντολέοντος και επανέρχεται η μονοδρόμηση της παραλιακής

Η τελευταία φάση της ολοκλήρωσης του έργου Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή Αγ. Χρυσοστόμου έως Φαρμακείο Δελλαρόκα και αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα του οδοστρώματος ξεκίνησε σήμερα το πρωί με την ασφαλτόστρωση της Οδού Κοντολέοντος, του περιφερειακού της Χώρας Νάξου.

Έτσι θα πρέπει οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται στις οδηγίες που έχουν ανακοινωθεί από το τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

“Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου «Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή Αγ. Χρυσοστόμου έως Φαρμακείο Δελλαρόκα και αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα του οδοστρώματος», από την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 έως την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 θα διακοπεί η διέλευση των οχημάτων σε τμήμα της οδού Κοντολέοντος (στο ύψος του ΟΑΕΔ), προκειμένου να αποπερατωθούν με ασφάλεια οι εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης του τελικού τμήματος του έργου.

Ως εκ τούτου, η κίνηση των οχημάτων προς το λιμάνι θα διεξάγεται αποκλειστικά μέσω της παραλιακής οδού, η οποία πλέον μονοδρομείται.

Σημειώνεται ότι θα είναι εφικτή η αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων σε τμήμα της οδού Κοντολέοντος, από το ύψος του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού έως το Supermarket SYNKA, για την εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων.”

Επίσης και από το Λμεναρχείο Νάξου εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση.

“Σας ενημερώνουμε ότι από 26-05-2022 και εφεξής η κίνηση επί της Παραλιακής Οδού της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Νάξου από την οδό Παπαβασιλείου έως τη μικρή προβλήτα Νάξου μονοδρομείται (μόνο κάθοδος).

Ως εκ τούτου, η διέλευση οχημάτων από το Λιμάνι θα πραγματοποιείται από την Περιφερειακή οδό Νάξου-Εγγαρών (Φαρμακείο «Δελλαρόκα») και οδό Μιχαήλ Μαργαρίτη”.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο