Στα ύψη η αγωνία των Ναξίων! Θα είναι έξι ή εννέα, τα κρούσματα που θα ανακοινώσει ο Ε.Ο.Δ.Υ, σε λίγη ώρα;

Στα ύψη η αγωνία των Ναξίων! Θα είναι έξι ή εννέα τα θετικά στην covid-19 κρούσματα, που θα ανακοινώσει ο Ε.Ο.Δ.Υ, σε λίγη ώρα;

Μετά την ανάρτηση στο FB χτες, αργά, ώρες βραδινές του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού, που αφορούσε στα έξι (6) επιβεβαιωμένα θετικά στην covid-19 κρούσματα, η κοινωνία της Νάξου με κομμένη την ανάσα περιμένει την σημερινή (σε λίγη ώρα) ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Τώρα, που η αγωνία όλων των Ναξίων έχει χτυπήσει «κόκκινο», η δημοσιοποίηση του αριθμού στο σύνολο της χώρας ανιχνευθέντων κρουσμάτων θετικών στον νέο κορωνοϊό είναι το μεγάλο ζητούμενο.

Πόσα θα είναι τα κρούσματα που κατεγράφησαν για λογαριασμό της ΠΕ Νάξου κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο;

Θα είναι έξι (6) σύμφωνα με την από χτες αποκαλυπτική δήλωση (ανακοίνωση) που έκανε ο κ. Λιανός; Ή, μήπως θα είναι εννέα;

Και το αναφέρουμε ετούτο το τελευταίο, διότι ακόμη και κατά την διάρκεια της προηγούμενης νύχτας στο Γ.Ν-Κέντρο Υγείας Νάξου επραγματοποιούντο εξετάσεις Covid-19. Αν ευσταθούν δε, όλα όσα πληροφορηθήκαμε προ ωρών, δεν αποκλείεται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σε λιγότερο από μισή ώρα, στο νησί της Νάξου, να είναι εννέα.

Στο μεταξύ, όλος ο κόσμος περιμένει την άφιξη στο νησί, αύριο, εξειδικευμένου συνεργείου του Ε.Ο.Δ.Υ που θα διενεργήσει ελέγχους για την ανίχνευση του νέου κορωνοϊού τόσο στην Χώρα όσο και σε κοινότητες του νησιού. Υποστηρίζεται δε ότι το περί ου ο λόγος συνεργείο θα ανηφορίσει προς την ορεινή Νάξο (Απείρανθο, Μονή και όχι μόνο), όπου θα εξετάσει κόσμο, αλλά και στην πεδινή (Χώρα και στις εγγύς αυτής τοπικές κοινότητες), εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο