Με χορό και νοστιμιές έκλεισε το ταξίδι της Δέσποινας Βανδή στη Νάξο
Η Δέσποινα Βανδή συνέχισε το ταξίδι της στη Νάξο και στο δεύτερο μέρος του οδοιπορικού της μαζί με τον chef και culinary expert, Βαγγέλη Δρίσκα, εισήλθε πιο βαθιά στις κρυμμένες ομορφιές του αιγαιοπελαγίτικου νησιού, γνώρισε ντόπιους και έζησε αξέχαστες στιγμές.
Με τη Νάξο θυμίζουμε ότι ο κύκλος των ταξιδιών της εκπομπής κλείνει εξαιτίας της πανδημίας, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η αγαπημένη τραγουδίστρια μέσα από τα social media.
Αφού, λοιπόν, μας ξενάγησε σε τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, στο πιο ψηλό βουνό των Κυκλάδων, που έχει το όνομα του Δία, τον Ζα, σειρά είχε μία εφ΄όλης της ύλης περιήγηση στην πλούσια παραγωγή της Νάξου.
Από τα ιδιαίτερα τυριά της, τις περίφημες πατάτες, μέχρι το ξακουστό της κίτρο η Νάξος αποτελεί έναν ευλογημένο τόπο, με τα προϊόντα της να εξάγονται και στο εξωτερικό μεταφέροντας τον ελλαδικό αέρα στα πέρατα του κόσμου.
Κάπου ανάμεσα στις στάσεις της η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε σε μία από τις ποτοποιίες κίτρου στο γραφικό χωριό Χαλκί και ενέδωσε σε 2-3 ποτηράκια από το ξακουστό λικέρ κίτρου που τη «φούντωσαν»!
Λίγο αργότερα, θα μάθαινε να χορεύει αξιώτικο μπάλο δείχνοντας και το ταλέντο της στον χορό.
πηγη: znews.gr