O Γιώργος Κουρμπέλης, executve chef μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων της Νάξου, μιλάει για γαστρονομία και άλλα πολλά
Ο executive chef τριών μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων της Νάξου Γιώργος Κουρμπέλης μιλάει στον “Κυκλαδίτη” για πολλά…
Για το πως απέκτησε εμπειρία και τι πρέπει να κάνει ένας νέος σεφ για να πετύχει στην καριέρα του.
Για το τι κρύβεται μέσα από ένα επάγγελμα που τελευταία έχει την λάμψη και έχει προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας.
Τι συμβαίνει στις κουζίνες και τι πρέπει να διαθέτει ο σεφ για να βάλει το γαστρονομικό του αποτύπωμα.
Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη όπως φαίνεται από τον καταιγισμό Μικρών Αγγελιών, από επαγγελματίες κουζίνας αυτό το καλοκαίρι στη Νάξο και αν αυτό συμβαίνει και αλλού.
Τέλος μιλήσαμε για τον γαστρονομικό προορισμό που λέγεται Νάξος. Τι γίνεται και τι δεν γίνεται μέχρι σήμερα, τι πρέπει να γίνει, πως πρέπει να προωθηθεί και τα μυστικά που κάνουν έναν γαστρονομικό προορισμό δημοφιλή.
Επίσης τονίζει την ανάγκη να έρθουν περισσότεροι στις Σχολές των σεφ γιατί θα υπάρξει μεγαλύτερη ανάγκη στο μέλλον.
Δείτε την συνέντευξη: