Γαστρονομικός … πρέσβης το τυρί της Νάξου!
Και όμως, πέραν όλων των άλλων, το τοπικό μας προϊόν, η γραβιέρα Νάξου μπορεί να γίνει ο γαστρονομικός πρέσβης της χώρας μας.
Σε μία εποχή όπου η παραγωγή του τίθεται εν κινδύνω, λόγω πολλών και ποικίλων προβλημάτων η γεύση του παραμένει κορυφαία και …ξετρελαίνει τους ουρανίσκους των επίσημων προσκεκλημένων της χώρας μας…
Όπως μαθαίνουμε από ανάρτηση γευσιγνώστη,
“”Τυρί της Νάξου” ήταν ανάμεσα στα εδέσματα που γευθηκαν η Ούρσουλα Φον κ.τ.λ.,ο Σαρλ Μισέλ και ο Ζελενσκι κατ’ αυτας στου Μαξίμου. Το ερώτημα αν το φημισμένο “τυρί της Νάξου” θα συνεχίσει να παράγεται μάλλον δεν ετέθη. Διότι,όπως λένε οι παραγωγοί,το κόστος γίνεται απαγορευτικό.”