Ρούλα Μπράουν: Δυστυχώς προβλέπεται ένας πολύ δύσκολος χειμώνας!

Ρούλα Μπράουν: Δυστυχώς προβλέπεται ένας πολύ δύσκολος χειμώνας!

Από το Βανκούβερ με αγάπη καλή σας ημέρα!

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την αύξηση των κρουσμάτων με το δεύτερο κύμα του covid 19, που απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, ήλθε για να μείνει μόνιμα πλέον στη ζωή μας, αλλάζοντας τον τρόπο ζωής που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!
Δεν ξέρω αν είναι μία παγκόσμια σκευωρία, αν ο ιός σκόπιμα αφέθηκε ελεύθερος να ξαπλωθει σε όλη την υφήλιο, αν…αν…αν…
Υπάρχουν πολλά αν, τα οποία ίσως ποτέ να μη μάθουμε, εκείνο όμως που είναι σίγουρο είναι ότι υπάρχει μεταλλάσσεται και δεν είναι σκευωρία του Μητσοτάκη, του Τρουντο ή τού κάθε κυβερνήτη.
Το λέω αυτό γιατί διαβάζω πράγματα που δεν στέκουν!
Τον κάθε κυβερνήτη μίας χώρας τον κρίνουμε για τις πολιτικές που εφαρμόζει και όχι γιατί σκόπιμα ανεβάζει τα κρούσματα για να κλείσει τον κόσμο στα σπίτια του!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λογικός άνθρωπος που το πιστεύει αυτό!
Και εδώ στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά, που μέχρι σήμερα πάει σχετικά καλά, τα κρούσματα άρχισαν να αυξάνονται επικίνδυνα, υποχρεώνοντας τους αρμόδιους να επιβάλλουν πρόσθετα μέτρα!
Υποχρεωτική είναι πλέον η μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, λεωφορεία, καταστήματα, γραφεία και μόλις χθες, η αρμόδια για τα μέτρα Dr.BonnieHemry, ανακοίνωσε ότι ακόμα και στα σπίτια, εκτός από την οικογένεια,δεν μπορούν να συναθροίζονται πάνω από 6 άτομα!
Δικό μου άτομο που έφυγε από Βανκούβερ για Ελλάδα χθες, χρειάστηκε να επικοινωνήσει με το Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά και με τη συνοριακή αστυνομία στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης για να βεβαιωθεί ότι θα τον αφήσουν να περάσει για Ελλάδα από Καναδά!
Ιδιαίτερα στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα!
Ο Καναδάς εξακολουθεί να κρατάει τα σύνορα του με την Αμερική κλειστά, με ότι αυτό συνεπάγεται και δυστυχώς προβλέπεται ένας πολύ δύσκολος χειμώνας!
Δεν είμαι γιατρός και δεν μπορώ να εκφράσω ιατρική γνώμη, όμως καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί, για να προστατεύουμε και τον εαυτό μας και τους άλλους!
Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι, ιδιαίτερα για μας τους Έλληνες, τώρα που έρχονται γιορτές, να μην μπορούμε να βρεθούμε, να χορέψουμε να αγκαλιαστούμε και γενικά να διασκεδάσουμε!!
Δυστυχώς όμως θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε μόνο εμείς!!
Είναι όλος ο πλανήτης και δεν φταίνε τα ΜΜΕ,που προσπαθούν να σας τρομάξουν!
Τα ΜΜΕ φταίνε για τον τρόπο που μεταδίδουν μία πολιτική είδηση και όχι για την αύξηση των κρουσμάτων!
Αυτά για τώρα με την ευχή να είστε όλοι καλά και να προσέχετε!!
Η Ρούλα Μπράουν υπηρετώντας για σχεδόν τρείς δεκαετίες με συνέπεια, ήθος και επαγγελματισμό τη δημοσιογραφία και την επικοινωνία στις Κυκλάδες, η δημιουργός του ραδιοσταθμού ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM έκανε πράξη την έγκυρη δημοσιογραφική ενημέρωση και την αναβάθμιση του πολιτικού και κοινωνικού διαλόγου, την προώθηση του πολιτισμού, ενώ ταυτόχρονα αξιοποίησε τις δυνατότητες της ελεύθερης ραδιοφωνίας προς όφελος των νησιωτών. Από το 2018 βρίσκεται μόνιμα στο Βανκούβερ του Καναδά, αλλά δεν έχει κόψει τον ομφάλιο λώρο της ενημέρωσης αφού κάνει και παρεμβάσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και είναι συνεργάτης του ιστότοπού μας “Κυκλαδίτης.γρ”.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο