/

Ρούλα Μπράουν: Αυτά που συμβαίνουν στη, Ελλάδα, συμβαίνουν σχεδόν παντού και μάλιστα σε πολλές περιοχές πολύ χειρότερα!

Ρούλα Μπράουν: Αυτά που συμβαίνουν στη, Ελλάδα, συμβαίνουν σχεδόν παντού και μάλιστα σε πολλές περιοχές πολύ χειρότερα!

Από το Βανκούβερ με αγάπη καλή σας ημέρα και καλή χρονιά να έχουμε!

Φυσικά και εδώ, η πρώτη είδηση στα κανάλια η πορεία του covid 19, εκτός από την ημέρα της επίθεσης στο Αμερικανικό Καπιτώλιο, που φυσικά έκανε το γύρο του πλανήτη!
Στο Βανκούβερ, σε αντίθεση με τον Ανατολικό Καναδά, δεν έχουμε γενικό lockdown και εξακολουθούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα με τη προτροπή να φορούμε μάσκα και σε εξωτερικούς χώρους, όπου κυκλοφορεί κόσμος, ενώ στα καταστήματα και στις υπηρεσίες είναι υποχρεωτική!
Υπάρχει μία γενική κόπωση από την κλεισούρα στα σπίτια και από την απαγόρευση συναθροίσεων, όπως και από την απαγόρευση επισκέψεων στους δικούς σου ανθρώπους και ειλικρινά κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει αυτό!
Φυσικά παρακολουθώ το τι συμβαίνει στην πατρίδα μου και ειλικρινά θλίβομαι με αυτά πού διαβάζω καθημερινά και για τα εμβόλια και για την πολιτική!
Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι ανάλογα με το κόμμα του ο καθένας γράφει ότι θέλει, ενώ με την τεχνολογία σήμερα, όλοι γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη!
Και αυτά που συμβαίνουν στη, Ελλάδα, συμβαίνουν σχεδόν παντού και μάλιστα σε πολλές περιοχές πολύ χειρότερα!
Φυσικά, το να ζητηθεί από γονείς να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο με κουβέρτες, είναι, αν μη τι άλλο, αστείο!
Οπότε σχολιάζουμε τις πολιτικές πού ακολουθεί η κάθε κυβέρνηση και όχι τους ηγέτες οι οποίοι ακολουθούν τα μέτρα που γενικά προτείνουν ότι ειδικοί!
Το εμβόλιο από ότι δείχνουν τα πράγματα θα πρέπει να το κάνουμε όλοι, αν θέλουμε να ταξιδέψουμε, να βρούμε εργασία και γενικά να προχωρήσουμε Με την ζωή μας! Όχι όπως ήταν πριν! Αυτό θα πρέπει να το ξεχάσουμε!
Εδώ συζητείται και πλαστική κάρτα ένδειξης εμβολιασμού, πού σύντομα θα είναι σχεδόν απαραίτητη παντού!
Μην λοιπόν τρέφει κανείς αυταπάτες ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα που γνωρίζαμε πριν μας βρεί αυτός ο επιστημονικής φαντασίας εφιάλτης!
Όσον αφορά τις οικονομίες, όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα!
Οι μικρές επιχειρήσεις στην πλειονότητα τους, θα αναγκαστούν να κλείσουν!
Η χώρα μας ποντάρει πολύ στον τουρισμό και φυσικά ελπίζει ότι μέχρι το καλοκαίρι, ότι περισσότεροι τουρίστες θα έχουν εμβολιαστεί και θα μπορούν να ταξιδέψουν, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μας περιμένει μέχρι το καλοκαίρι!!
Ευτυχώς υπάρχει και το χιούμορ και αυτό μας κρατάει από το να τρελαθούμε όλοι!
Και κάτι τελευταίο, επειδή τα βάζετε όλοι με τα κανάλια!
Όταν διάβασα ότι όλα τα ΜΜΕ υπάγονται στο Μαξίμου, είχα σχολιάσει ότι μόνο στη Βόρεια Κορέα γίνεται κάτι τέτοιο!
Και εξακολουθώ να το πιστεύω αυτό, οπότε μην περιμένετε αντικειμενική ενημέρωση!
Υπάρχουν τρόποι να ενημερώνεστε, αν θέλετε και χωρίς τα κανάλια!
Εύχομαι σε όλους σας υγεία και το 2021 να μας γλυτώσει από τον εφιάλτη που ζούμε!!
Η Ρούλα Μπράουν υπηρετώντας για σχεδόν τρείς δεκαετίες με συνέπεια, ήθος και επαγγελματισμό τη δημοσιογραφία και την επικοινωνία στις Κυκλάδες, η δημιουργός του ραδιοσταθμού ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM έκανε πράξη την έγκυρη δημοσιογραφική ενημέρωση και την αναβάθμιση του πολιτικού και κοινωνικού διαλόγου, την προώθηση του πολιτισμού, ενώ ταυτόχρονα αξιοποίησε τις δυνατότητες της ελεύθερης ραδιοφωνίας προς όφελος των νησιωτών. Από το 2018 βρίσκεται μόνιμα στο Βανκούβερ του Καναδά, αλλά δεν έχει κόψει τον ομφάλιο λώρο της ενημέρωσης αφού κάνει και παρεμβάσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και είναι συνεργάτης του ιστότοπού μας
Μετάβαση στο περιεχόμενο