Ρούλα Μπράουν: Αν ζούσε σήμερα ο Μανώλης Γλέζος, θα είχε κυριολεκτικά αγανακτήσει!

Ρούλα Μπράουν: Αν ζούσε σήμερα ο Μανώλης Γλέζος, θα είχε κυριολεκτικά αγανακτήσει!

Από το Βανκούβερ με αγάπη, καλή σας ημέρα!

Σήμερα θα σχολιάσω δύο πολυσυζητημένα θέματα!
Το ένα είναι το θέμα της ονομασίας του Λυκείου Νάξου και το άλλο η καταδίκη της Χρυσής Αυγής!
Λυπάμαι που θα το πω, αλλά το θέμα του Μανώλη Γλέζου το έχουμε κουράσει!
Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα ότι κάποιοι σκέφτηκαν να προσφύγουν και στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ανατρέψουν την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, διότι, όπως υποστηρίζουν,δεν έχει δικαίωμα το Υπουργείο Παιδείας να αποφασίζει για τη ονομασία του Λυκείου, αλλά ο Δήμος και πρέπει να γίνει σεβαστή η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!
Έλεος βρε παιδιά!
Διάβασα την ανάρτηση του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού, ο οποίος λέει ότι η απόφαση του Υπουργείου είναι απόλυτα σεβαστή και ότι η διαδικασία τηρήθηκε σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και ότι η απόφαση προστίθεται στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου,να στηθεί η προτομή του, να δοθεί το όνομα του σε κεντρική οδό του νησιού και να εκδοθεί τιμητικός τόμος στη μνήμη του!
Προς τι λοιπόν όλος αυτός ο θόρυβος;
Ένα έχω να πω!
Αν ζούσε σήμερα ο Μανώλης Γλέζος,θα είχε κυριολεκτικά αγανακτήσει!
Μην το κουράζετε άλλο το θέμα!
Ορθή η απόφαση τους Υπουργείου Παιδείας!
Ελάχιστος φόρος τιμής σε έναν άνθρωπο σύμβολο, σημαντικό κομμάτι της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας!
Και τώρα στην καταδίκη της Χρυσής Αυγής!
Όλοι αγαπάμε την πατρίδα μας,την οικογένεια μας και τη θρησκεία μας και σε κανέναν από εμάς δεν αρέσει να κατεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας και να μην ακούει τη γλώσσα του στην ίδια του τη χώρα! Σε κανένα δεν αρέσει να βλέπει τους χιλιάδες μετανάστες, νόμιμους ή παράνομους να τους στοιβάζουν σε καταυλισμούς κάτω από άθλιες συνθήκες!
Σε κανένα δεν αρέσει η στάση της ΕΕ να δίνει ψίχουλα στην Ελλαδα για να κρατάει τους μετανάστες!!
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα βγούμε στους δρόμους και θα αρχίσουμε να σκοτώνουμε μετανάστες και μαζί και αυτούς που τους λυπούνται και τους υποστηρίζουν!
Και βέβαια ήταν και είναι εγκληματική οργάνωση! Και βέβαια δεν έπρεπε να είχε μπει στη Βουλή και βέβαια έπρεπε να τιμωρηθούν!
Μην ξεχνάμε όμως ότι κάποιοι άνθρωποι τους ψήφισαν!
Δεν ξέρω αν έφταιγε η οικονομική κρίση ή τα μνημόνια, ξέρω όμως ότι ένας λογικός άνθρωπος δεν θα ψήφιζε ανθρώπους που έβγαιναν στους δρόμους και απειλούσαν!
Δεν ξέρω ποια θα είναι η ποινή του καθενός! Και μόνο η απόφαση του Δικαστηρίου ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, εμένα μου φτάνει!
Η χώρα έχει τόσα προβλήματα να αντιμετωπίσει, ιδιαίτερα το χειμώνα που έρχεται και το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να μαε απασχολεί, είναι το αν θα πέσουν στα μαλακά ή όχι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης!
Και ειλικρινά με υπερηφάνεια είδα τη λαοθαλασσα έξω από τα δικαστήρια!
Ελάχιστος φόρος τιμής όχι μόνο στο Παύλο Φύσσα, αλλά και στο μετανάστη και σε όσους ξυλοκοπήθηκαν άγρια στο όνομα της πατρίδας,της θρησκείας και της οικογένειας!!!
Η Ρούλα Μπράουν υπηρετώντας για σχεδόν τρείς δεκαετίες με συνέπεια, ήθος και επαγγελματισμό τη δημοσιογραφία και την επικοινωνία στις Κυκλάδες, η δημιουργός του ραδιοσταθμού ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM έκανε πράξη την έγκυρη δημοσιογραφική ενημέρωση και την αναβάθμιση του πολιτικού και κοινωνικού διαλόγου, την προώθηση του πολιτισμού, ενώ ταυτόχρονα αξιοποίησε τις δυνατότητες της ελεύθερης ραδιοφωνίας προς όφελος των νησιωτών. Από το 2018 βρίσκεται μόνιμα στο Βανκούβερ του Καναδά, αλλά δεν έχει κόψει τον ομφάλιο λώρο της ενημέρωσης αφού κάνει και παρεμβάσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και είναι συνεργάτης του ιστότοπού μας “Κυκλαδίτης.γρ”.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο