/

Ρούλα Μπράουν από Βανκούβερ: Εκλογές στον Καναδά και …πετριές από αντιεμβολιαστές στον πρωθυπουργό

Ρούλα Μπράουν από Βανκούβερ: Εκλογές στον Καναδά και ...πετριές από αντιεμβολιαστές στον πρωθυπουργό

Από το Βανκούβερ με αγάπη καλή σας ημέρα!

Εκλογές στον Καναδά στις 20 του Σεπτέμβρη και την κυβέρνηση διεκδικούν τα 3 μεγάλα κόμματα: Οι Συντηρητικοί,που θεωρούνται ακροδεξιοί,οι Φιλελεύθεροι του Justin Trudeau,που θεωρούνται κεντροδεξιοι και οι Νεοδημοκρατες,που είναι κεντροαριστεροί!
Και για να μη νομίζετε ότι μόνο στην Ελλάδα βρίζουν οι αντιεμβολιαστες τον Μητσοτάκη, εδώ στο Ontario πέταξαν χαλίκια στον Πρωθυπουργό γιατί επιμένει ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούν!
Μάλιστα από τη Δευτέρα μπαίνει σέ εφαρμογή και το διαβατήριο εμβολιασμού, οπότε όπως καταλαβαίνετε,σε παγκόσμιο επίπεδο θα χρειαζόμαστε το συγκεκριμένο διαβατήριο για να πάμε οπουδήποτε!!
Κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει αυτός ο εφιάλτης που έχει διχάσει τους ανθρώπους σε υπέρ και κατά του εμβολίου!!
Στις εκλογές του Καναδά και πάλι,θα πρέπει να σημειώσω ότι το New Democratic Party έχει επικεφαλής Ινδό γεννημένο στον Καναδά, μουσουλμάνο Με τουρμπάνι, γεγονός που είναι μείον για τους ρατσιστές που αυξάνονται καθημερινά!
Θα ήθελα να προσθέσω εδώ ότι τα μεγάλα θέματα για τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν τα κόμματα στις εκλογές είναι τοCovid 19 ,η οικονομία και το Housing δηλαδή ή στέγη που είναι πανάκριβη, ιδιαίτερα εδώ στην Βρετανική Κολομβία, είτε πρόκειται για ενοίκια ή για αγορά διαμερίσματος ή σπιτιού!
Ο Πρωθυπουργός καλείται να απαντήσει και για τους Καναδούς που έμειναν πίσω στο Αφγανιστάν, όταν σταμάτησε η μεταφορά τους, λόγω αυξημένου κινδύνου στο αεροδρόμιο της Καμπούλ!
Θα δούμε λοιπόν τι θα ψηφίσουν οι Καναδοί, διότι πρώτη φορά βλέπω φανατισμό, ιδιαίτερα στο θέμα του εμβολίου!
Θέλω να προσθέσω εδώ ότι όλοι σεβόμαστε τη απόφαση κάποιου να μήν εμβολιαστεί, ωστόσο δεν είναι δυνατόν οι επιστήμονες σε όλο τον πλανήτη να κάνουν λάθος!
Η μετάλλαξη Δέλτα είναι επικίνδυνη και θα πρέπει όλοι να το δούμε σοβαρά, αφού ο τέταρτος κύκλος είναι και ο πιο επικίνδυνος!
Δικαίωμα τού καθενός να μην εμβολιαστεί, όμως να μην ποσταρει στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης, πράγματα που δεν στέκουν!
Αν μη τι άλλο ας διαβάσουν επιστημονικά περιοδικά και όχι επειδή είναι ενάντια στην κυβέρνηση να τα βάζουν με τον Μητσοτάκη για το εμβόλιο, αφού βλέπουν ότι το πρόβλημα είναι παγκόσμιο!
Πριν κλείσω θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη μου για το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη,τον οποίο είχαμε φιλοξενήσει στο Βανκούβερ για συναυλία τη δεκαετία του 80 και τον οποίο θαύμαζα!
Εκείνος μπορεί να έφυγε, όμως η μουσική του είναι και θα είναι πάντα η εθνική μας παρακαταθήκη!
Την αγάπη μου σε όλους σας! Μου λείπετε και εσείς και το νησί μου!
Μετάβαση στο περιεχόμενο