/

Ρούλα Μπράουν: Διανύουμε την εβδομάδα των παθών, στην κυριολεξία!

Ρούλα Μπράουν: Διανύουμε την εβδομάδα των παθών, στην κυριολεξία!

Από το μακρινό Βανκούβερ καλή σας ημέρα!

Διανύουμε την εβδομάδα των παθών, στην κυριολεξία!
Και εδώ στο Βανκούβερ, μετά την έλευση της Ινδικής μετάλλαξης του covid 19, απαγορεύτηκαν οι πτήσεις από Ινδία και Πακιστάν, η εσωτερική εστίαση έκλεισε εκ νέου και απαγορεύεται η μετακίνηση πολιτών από Υγειονομική Περιφέρεια σε άλλη Υγειονομική Περιφέρεια που σημαίνει ότι δε μπορείς να πας σε προάστια του Βανκούβερ που δεν ανήκουν στην Υγειονομική Περιφέρεια της περιοχής που διαμένεις!
Ο εμβολιασμός των κατοίκων προχωράει με γοργούς ρυθμούς και ήδη και εγώ έχω εμβολιαστεί με τον εμβόλιο τηςPfizer και αναμένω ειδοποίηση για την δεύτερη δόση!
Τώρα που θα καταλήξει αυτός ο εφιάλτης, κανείς δεν ξέρει!
Ποιος να το πίστευε πριν 14 ! μήνες, ότι φέτος θά είμαστε όλοι σε χειρότερη κατάσταση από ότι είμαστε το Μάρτη του 2020!;
Δεν ξέρω αν Με το άνοιγμα της τουριστικής σαιζόν, η Ελλάδα θα είναι ασφαλής, αν και καταλαβαίνω απόλυτα τους νησιώτες που εξαρτώνται από τον τουρισμό, ότι περιμένουν να βγάλουν τα σπασμένα! Δύσκολο να προβλέψει κανείς το αποτέλεσμα, το οποίο εύχομαι νά είναι καλό αν και Με τις τωρινές συνθήκες είναι πολύ δύσκολο!
Η κόπωση από τόν εγκλεισμό είναι πλέον εμφανής!
Ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι αρνούνται να εφαρμόσουν τα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση και καθημερινά ακούμε για πρόστιμα και συλλήψεις νέων ανθρώπων που οργανώνουν πάρτι!
Εικάζω ότι και οι γιατροί δεν γνωρίζουν αν τα εμβόλια θα καταπολεμήσουν τις διάφορες μεταλλάξεις του ιού!
Εδώ στον Καναδά είχαμε θανάτους ενός δίχρονου παιδιού και μίας 13χρονης μαθήτριας από Covid 19 και όπως είναι φυσικό, οι γονείς έχουν τρομοκρατηθεί και φοβούνται να στείλουν τά παιδιά τους σχολείο ή να τα κυκλοφορούν έξω!
Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε θα μπορέσουμε ναι ταξιδέψουμε με ασφάλεια, οπότε προς τό παρόν η Ελλάδα και ή Νάξος παραμένουν ευχή και όνειρο!
Αύριο κλείνω ,4 χρόνια στο Βανκούβερ και όπως καταλαβαίνετε μου λείπουν πολύ!
Θέλω να ευχηθώ με όλη μου την καρδιά Καλή Ανάσταση σε όλους μας και είθε τού χρόνου νά μπορέσουμε όλοι να γιορτάσουμε το Πάσχα, όπως εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να γιορτάζουμε την Άγιες ημέρες που διανύουμε!
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία!!
Μετάβαση στο περιεχόμενο