Ρουλα Μπράουν: Όντως, τα προβλήματα που ζούμε και θα ζήσουμε δεν είναι ούτε αριστερά ούτε κεντρώα ούτε δεξιά!

Ρουλα Μπράουν: Όντως, τα προβλήματα που ζούμε και θα ζήσουμε δεν είναι ούτε αριστερά ούτε κεντρώα ούτε δεξιά!

Ρούλα Μπράουν: Οι επιστήμονες δεν λένε ψέματα, εικάζουν γιατί και αυτοί δεν ξέρουν. Τα ίδια ακριβώς λένε και εδώ,τα ίδια ακριβώς μέτρα και για τα σχολεία που ανοίγουν σύντομα, μάσκες και απόσταση! Από το Βανκούβερ με αγάπη, καλή σας ημέρα!

Το έναυσμα για το εβδομαδιαίο μου σχόλιο σήμερα μου το έδωσε ένας φίλος που έγραψε στο Facebook χαρακτηριστικά ότι “Όταν καταλάβεις Έλληνα ότι τα προβλήματα που ζούμε και θα ζήσουμε,δεν είναι ούτε αριστερά, ούτε κεντρώα, ούτε δεξιά, τότε θα αρχίσεις να σκέφτεσαι”!
Είναι ότι πιο σωστό έχω διαβάσει τελευταία, αφού όλοι σχεδόν εξακολουθούν, ανάλογα με την πολιτική τους ιδεολογία,να ασχολούνται με τον περίπατο του Μπακογιάννη,που τώρα τον ξηλώνει,με το αν φοράει μάσκα ο Τσιοδρας,με τη γυναίκα του Μητσοτάκη,με την παγκόσμια συνωμοσία τουcovid 19, γιατί την οποία φταίει ο Μητσοτάκης για όσους δεν τον ψήφισαν και πάει λέγοντας…
Και ρωτώ εγώ η αφελής: Καλά,δεν υπάρχουν σκεπτόμενοι πολίτες σήμερα που βλέπουν τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελαν να είναι;;
Τα δύο πιο σοβαρά προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε όλοι είναι η υγεία μας και φυσικά αμέσως μετά,η οικονομία! Ζοφερή η εικόνα και στα δύο αυτά θέματα και αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα!
Έχω πει και στο παρελθόν ότι η ζωή, όπως τη γνωρίζαμε δεν πρόκειται να ξαναγίνει ίδια!
Και όποιος δεν το βλέπει αυτό και πιστεύει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν αν αλλάξει μία κυβέρνηση,, τότε σύντομα θα καταλάβει ότι όντως τα προβλήματα που ζούμε και θα ζήσουμε δεν είναι ούτε αριστερά ούτε κεντρώα ούτε δεξιά!
Οι κυβερνήσεις και οι ηγέτες τους έρχονται και φεύγουν,τα προβλήματα παραμένουν, ιδιαίτερα για εκείνους που περιμένουν να τους τα λύσει το ένα ή το άλλο κόμμα όταν έλθει στην εξουσία!
Καλό θα ήταν λοιπόν να εστιάσουμε την προσοχή μας στο άμεσο περιβάλλον μας,στις οικογένειες μας και το πώς εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι θα αντιμετωπίσουμε αυτά που έρχονται!
Κάτι άλλο σωστό που διάβασα σήμερα, ήταν από έναν άλλο φίλο,που τα βλέπει όλα πολύ δεξιά, ότι στις προηγούμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκε και έχασε! Όντως, έτσι είναι!
Στις επόμενες εκλογές θσ κριθεί και η ΝΔ, όπως άλλωστε κρίνονται όλα τα κόμματα κάθε 4 χρόνια!
Ελπίζω μόνο ότι όταν οι Έλληνες κληθούν να κρίνουν και την παρούσα κυβέρνηση,δεν θα πάνε στην κάλπη να ψηφίσουν θετικά ή αρνητικά, επηρεασμένοι από το τί φορούσε η Μαρεβα Μητσοτάκη, ή αν φορούσε ή όχι μάσκα ο Τσιοδρας, αλλά εάν η κυβέρνηση άσκησε θετική πολιτική στην υγεία,την παιδεία,το μεταναστευτικό και ιδιαίτερα για τους άνεργους και τους οικονομικά αδύναμους!
Άποψη μου λοιπόν,για να μην παρεξηγηθω εκ νέου, είναι αυτή ακριβώς που έγραψε ο φίλος!
Τα προβλήματα που ζούμε και θα ζήσουμε δεν είναι ούτε αριστερά ούτε κεντρώα ούτε δεξιά, γι’αυτό θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε!!

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο