/

Ρούλα Μπράουν: Ζούμε όλοι έναν πραγματικό Αρμαγεδδώνα!!

Ρούλα Μπράουν: Ζούμε όλοι έναν πραγματικό Αρμαγεδδώνα!!
Σήμερα σκεφτόμουν ότι πριν από κάποια χρόνια, είχαμε δώσει τίτλο στην εκπομπή του Άκη Πυρπιλιδη, Αρμαγεδδών! Φυσικά τότε ο Αρμαγεδδών ήταν πολιτικός!!
Σήμερα όμως ζούμε όλοι έναν πραγματικό Αρμαγεδδώνα!!
Εκείνες οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας που βλέπαμε και που όλοι πιστεύαμε ότι αυτά δεν μπορούν να συμβούν, ήλθαν και έγιναν πραγματικότητα!!
Παρακολουθώντας καθημερινά την επικαιρότητα, εικάζω ότι σε όλες τις χώρες πρώτη είδηση είναι πόσα νέα κρούσματα έχουμε, πόσοι είναι στην εντατική, πόσοι έχασαν τη μάχη με τον ιό και πόσες νέες μεταλλάξεις υπάρχουν. Καί δυστυχώς όσο επιτρέπονται οι διεθνείς πτήσεις,θα ακούμε καθημερινά τις νέες μεταλλάξεις!
Μέχρι τώρα έχουμε της Βρετανίας, της Βραζιλίας και της Αφρικής και ειλικρινά εύχομαι να μην έχουμε και καινούργιες!
Πάμε και στα εμβόλια! Το πρώτο μου σχόλιο είναι για την Γερμανική εταιρεία Pfizer pharmaceuticals,. η οποία εκτός από τις καθυστερήσεις των εμβολίων σε όλες σχεδόν τις χώρες, είχε το θράσος να ζητήσει από τον Καναδά, νά μειώσει τη φορολογία!!
Δηλαδή δεν της φτάνουν τα τρισεκατομμύρια που εισπράττει από τον πλανήτη, έχει την απαίτηση να μην πληρώνει και υψηλούς φόρους!!!
Θα μου πείτε, καλά όλα αυτά αλλά εμείς τι κάνουμε!
Δυστυχώς τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε, εκτός από το να παρακολουθούμε τον πλανήτη να κυκλοφορεί πλέον με μάσκα,να μην μπορούμε να αγγαλιαζουμε τους δικούς μας, εκτός και τότε θα εκτιμήσουμε αυτά που είχαμε και δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ πόση αξία έχει να κυκλοφορείς ελεύθερα,να επισκέπτεσαι φίλους να ταξιδεύεις και να μην σε αντιμετωπίζει ο άλλος στον δρόμο σαν να είσαι λεπρός και θα τον κολλήσεις!
Ακόμη …υποπτοι είναι και εκείνοι που δείχνουν ένα ανεπαίσθητοι σημάδι, έστω και αν ζουν στην ίδια στέγη με μας. Νά μην μπορούμε πλέον να ταξιδέψουμε, να προγραμματισουμε διακοπές,να γιορτάσουμε γενέθλια,να επισκεφθούμε φίλους και συγγενείς και γενικά να ζήσουμε την καθημερινότητα όπως την ξέραμε και δυστυχώς δεν την εκτιμουσαμε, γιατί όπως πολύ σωστά λένε ότι αν δεν χάσεις κάτι,δεν καταλαβαίνεις την αξία του!
Η ζωή όμως συνεχίζεται, τώρα το πώς συνεχίζεται και που θα καταλήξει αυτός ο εφιάλτης, κανείς δεν ξέρει!
Ένα είναι σίγουρο! Ότι αν ποτέ τελειώσει, θα μας βγει ένας στεναγμός ανακούφισης…
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όλοι είναι υπομονή Και για να θυμηθούμε το Γρηγόρη Μπιθικώτση, υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός και μια λεμονιά ίσως να ανθίσει στην γειτονιά!
Μετάβαση στο περιεχόμενο