Χώρα Νάξου: Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση, με την Κοντολέοντος

Χώρα Νάξου: Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση, με την Κοντολέοντος

Μετπα την ολοκλήρωση των εργασιών για την αντικατάσταση του παλαιού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή Αγ. Χρυσοστόμου έως το Φαρμακείο Δελλαρόκα ολοκληρώνεται η αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα σε όλη την διαδρομή… Μένει μόνο η Οδός Κοντολέοντος, ενώ έχει ασφαλτοστρωθεί και το πολύπαθο σημείο μπροστά από τον ΟΑΕΔ όπου τα φρεάτια του δρόμου του ποταμού δοκίμαζαν τις αντοχές των αναρτήσεων των οχημάτων…

Με βάση την ενημέρωση που έχουμε από σήμερα Πέμπτη 19 Μαϊου αρχίζει η ασφαλτόστρωση της Οδού Κοντολέοντος…

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου…  

“Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή Αγ. Χρυσοστόμου έως Φαρμακείο Δελλαρόκα και αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα του οδοστρώματος», την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος της οδού Κοντολέοντος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών φρεζαρίσματος της υφιστάμενης ασφάλτου δεν επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων στην εν λόγω οδό. Οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να απομακρύνουν τα οχήματά τους και να χρησιμοποιούν τους πλησιέστερους δημοτικούς χώρους στάθμευσης.

Επίσης, συστήνεται ο περιορισμός ή η αποφυγή της διέλευσης των οχημάτων από την οδό Κοντολέοντος. Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί μόνο κατά τη διάρκεια ασφαλτόστρωσης της οδού και όχι κατά τη διάρκεια του φρεζαρίσματος.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο