Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος και στη Νάξο: ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΧΥΝΤΙΚΑ!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος και στη Νάξο: ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΧΥΝΤΙΚΑ!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος: ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΧΥΝΤΙΚΑ! Δες τι ΚΑΤΕΒΑΣΕ στον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης! Τα πιάτα δεν ήταν άλλα από τον αγαπημένο μουσακά, αλλά και μία εξαιρετική εκδοχή της ελληνικής χωριάτικης σαλάτας, που προφανώς είναι δύο αγαπημένα πιάτα της παρουσιάστριας, τα οποία τίμησε δεόντως στο εστιατόριο που επέλεξε στο Καστράκι της Νάξου.

Η queen Dina, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο είναι αχώριστη, διανύει την καλύτερη περίοδο της σχέσης της, με τις φήμες περί εγκυμοσύνης να οργιάζουν, όλο και πιο πολύ τελευταία.

Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Από την πλευρά της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν επιβεβαιώνει και δεν διαψεύδει τίποτα, αφήνοντας τις φήμες να επιμένουν και αφοσιώνεται στις διακοπές της, μετά από έναν απαιτητικό τηλεοπτικό χειμώνα που πέρασε.

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στόρις από το ταξίδι της στη Νάξο και συγκεκριμένα από τη διακόσμηση ενός μαγαζιού, όπου βρέθηκε για να πιει καφέ, ενώ λίγο αργότερα απαθανάτισε και το γεύμα που επρόκειτο να φάει, με παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, φτιαγμένα από αγνά ντόπια υλικά.

Τι επέλεξε να φάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Νάξο
Τα πιάτα δεν ήταν άλλα από τον αγαπημένο μουσακά, αλλά και μία εξαιρετική εκδοχή της ελληνικής χωριάτικης σαλάτας, που προφανώς είναι δύο αγαπημένα πιάτα της παρουσιάστριας, τα οποία τίμησε δεόντως στο εστιατόριο που επέλεξε στο Καστράκι της Νάξου.

πηγη: freegossip.gr

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο