///

Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Νάξου

Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Νάξου

Τον αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου δικαστικού έτους τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος χθες, στο Δικαστικό Μέγαρο Νάξου,  κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου και της Προέδρου του κ. Μαρίας Μάρκου.

Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Νάξου

Παρέστησαν ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Νάξου κ. Ελευθέριος Αγγελίδης και άπαντες οι εισαγγελικοί, δικαστικοί και λοιποί λειτουργοί και παράγοντές του.

Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε προς τους συμμετέχοντες μεταξύ άλλων να εμπνέονται από τους Αρεοπαγίτες προστάτες Αγίους της Δικαιοσύνης, Ιερομάρτυρα Διονύσιο και Ιερόθεο, πρώτο Επίσκοπο Αθηνών και το νέο δικαστικό έτος να είναι ευλογημένο, ειρηνικό και μεστό δικαίων κρίσεων και αποφάσεων.

Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Νάξου

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου κ. Μαρία Μάρκου, η οποία αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ανταπόκριση της προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου, ευχήθηκε καταλλήλως προς όλους όσοι διακονούν στην απονομή της Δικαιοσύνης, «δικαστικούς λειτουργούς και συλλειτουργούς».

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο