Αστυνομία: Νέοι επικεφαλής σε Νότιο Αιγαίο και Κυκλάδες

Αστυνομία: Νέοι επικεφαλής σε Νότιο Αιγαίο και Κυκλάδες

Μετά από απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, την 4-4-2022 ανέλαβε και εκτελεί καθήκοντα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, ο Υποστράτηγος Γεώργιος Ι. Μιχαλόπουλος.

Επίσης, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα, τοποθετήθηκαν – μετακινήθηκαν οι Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έτσι, λοιπόν, στις Κυκλάδες αναλαμβάνει ο Γεώργιος Βάμβουκας, ο οποίος μετακινήθηκε από την ΓΕ.Π.Α.Δ. Νοτίου Αιγαίου στη Δ/νση Αστυνομίας Κυκλάδων, ως Διευθυντής.

Ο κ. Βάμβουκας, όπως αναφέρει ο logotypos.gr θα πάρει τη θέση του Κωνσταντίνου Ανθούλη, ο οποίος μετατέθηκε στην Αστυνομική Ακαδημία.

Τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγο Γεώργιο Μιχαλόπουλο, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, κατόπιν ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Αστυνομία: Νέοι επικεφαλής σε Νότιο Αιγαίο και Κυκλάδες

Ο κ. Λεονταρίτης καλωσόρισε το νέο Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο απαιτητικό έργο του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν διεξοδικά τα θέματα στα οποία επικεντρώνεται η συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, καθώς η πολυνησιωτικότητα και η πολυδιάσπαση της περιοχής καθιστούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την πιο δύσκολη διοικητικά Περιφέρεια της Ελλάδας.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε:

«Καλωσορίζω τον κ. Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή στο Νότιο Αιγαίο. Το υπηρεσιακό του παρελθόν και η δεδομένη εμπειρία του αποτελούν εχέγγυο χρηστής διοίκησης.

Από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγοί στο έργο της Αστυνομίας προκειμένου στο Νότιο Αιγαίο, αυτόν τον παγκόσμιο τουριστικό προορισμό, να συνεχίσει να επικρατεί η ευνομία και το αίσθημα ασφάλειας για τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες μας».

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο