Αεροδρόμιο Νάξου: Ετοιμοπαράδοτο σε 24 μήνες... - Η προ 67 μηνών, επίκαιρη συνέντευξη του Δ. Λιανού...

Αεροδρόμιο Νάξου: Ετοιμοπαράδοτο σε 24 μήνες… – Η προ 67 μηνών, επίκαιρη συνέντευξη του Δ. Λιανού…

Η αντίστροφη μέτρηση για την επέκταση/επιμήκυνση του διαδρόμου προσγειώσεων και απογειώσεων του Κρατικού Αερολιμένα Νάξου, άρχισε. Το ανακοίνωσε προσφάτως ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός. Η σχετική ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτυώσεως, μιλάει από μόνη της:

“Υπεγράφη σήμερα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η σύμβαση για το έργο «Επέκταση και βελτίωση του πεδίου ελιγμών Κρατικού Αερολιμένα Νάξου», μεταξύ της Διευθύντριας Υποδομών Αεροδρομίων κας Ραφαέλλας Μαραγκουδάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «Ελληνική Υδροκατασκευή ΑΕ» κ. Ελευθερίου Γκριτσόπουλου.
Αναμένουμε την εγκατάσταση του εργολάβου, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το σημαντικό έργο για την τοπική κοινωνία. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 17.025.560 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και η διάρκειά του 24 μήνες”.

Αεροδρόμιο Νάξου: Ετοιμοπαράδοτο σε 24 μήνες... - Η προ 67 μηνών, επίκαιρη συνέντευξη του Δ. Λιανού...

Ήταν τον Οκτώβριο του 2017, τότε, που ο κ. Λιανός (νυν δήμαρχος), από την θέση του αντιδημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, παραχώρησε στην τηλεόραση του Naxos TV, την παρακάτω συνέντευξη – μια συνέντευξη που παραμένει επίκαιρη ακόμη και σήμερα. Μια συνέντευξη που – κατά προσωπική μας εκτίμηση – δίνει απαντήσεις σε όλα όσα ΣΗΜΕΡΑ επιθυμεί να πληροφορηθεί ο κάτοικος της Νάξου, για το πλούσιο παρελθόν μιας υποθέσως που απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη του νησιού, επί σειρά πολλών ετών…

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο