Ανανέωσε με Προδρόμου, ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου

Ανανέωσε με Προδρόμου, ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου

Σύμφωνα με την διοίκηση του Απεραθίτικου Αθλητικού Συλλόγου Νάξου (και συγκεκριμένα τον General Manager (Υπεύθυνος Ανδρικού τμήματος) Ισίδωρο Πετρά… “Ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου «Τα Φανάρια» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Προδρόμου.

Ο SF/PF γεννήθηκε στις 26/2/1987 στη Βέροια και έχει ύψος 1.96.

Οι προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι οι εξής: Φίλιππος Βέροιας, Ηρακλής, ΑΓΕ Χαλκίδας, Πανερυθραϊκός, Τρίκαλα, Κιρτσχάιμ, Αρκαδικός και Καβάλα.

Την τετραετία 2015-2019 είχε διψήφιο μέσο όρο πόντων στην Α’ 2 εθνική κατηγορία, ενώ δυο φορές έχει βγει πρώτος στην στατιστική κατηγορία των κλεψιμάτων!

Η ανανέωση της συνεργασίας μας επιστεγάζει την άψογη συνεργασία των προηγούμενων χρόνων καθώς και την καταπληκτική αγωνιστική του παρουσία, αφού με τους 16 πόντους που σημείωνε Μ.Ο όταν η ομάδα ήταν στη Γ’ Εθνική, θεωρήθηκε δίκαια MVP, παρουσία που συνεχίστηκε και την περσινή χρόνια κατά τη διάρκεια της οποίας ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ σκόραρε κατά βούληση όντας ο 2ος σκόρερ στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής με 425 πόντους σε 24 αγώνες (17,7 κατά μέσο όρο).

Καλωσήρθες πάλι Γιάννη!

Σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!”

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο