Συνεχίζονται να καταγράφονται κρούσματα στη Νάξο... Σήμερα 3 και από ένα σε Σύρο, Θήρα, Μύκονο

Covid-19: Οι ερωτηματικοί τίτλοι, η απάντηση… Δύο (2) κρούσματα θα ανακοινωθούν, σήμερα, από τον Ε.Ο.Δ.Υ;

Τα κρούσματα που, καθημερινά, ανιχνεύονται μετά τις 17:00 ανακοινώνονται από τον ΕΟΔΥ (και από τηλεοράσεως) την επόμενη ημέρα.

Θα το ξανά γράψουμε για πολλοστή φορά: Αυτός είναι ο λόγος που άλλα πληροφορούμαστε γύρω στις 18:00 και άλλα φτάνουν στ’ αφτιά μας, λίγη ώρα αργότερα. Εν πάση περιπτώσει…

Ασφαλώς και αναλαμβάνουμε την ευθύνη των διασταυρωμένων πληροφοριών που μεταδίδουμε. Ωστόσο, επειδή εμείς, ως μέσο ενημερώσεως ηλεκτρονικό, ουδεμία νομιμοποίηση έχομε να ανακοινώνουμε επιβεβαιωμένα (σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θετικά στον νέο κορωνοϊό) κρούσματα, θέτουμε ερωτηματικούς τίτλους στο περιεχόμενο των κειμένων μας που αφορούν στην σε πλήρη εξέλιξη διασπορά της νόσου covid-19. Και έρχονται, αποδεδειγμένα, τα γεγονότα (επίσημες ανακοινώσεις) λίγες ώρες ή με διαφορά μίας ημέρας και επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της διαρκούς έρευνάς μας.

Διευκρινίζουμε: Η επίσημη ανακοίνωση (συγκεκριμένου αριθμού) κρουσμάτων που σημειώνονται κατά την διάρκεια του 24ώρου, δεν εμπίπτει στην δική μας αρμοδιότητα. Αυτήν την απάντηση έχομε να δώσουμε σε όσους ρωτούν… «Γιάννη μου, τι δημοσιογραφία είναι αυτή που ρωτάει; Εγώ ήξερα ότι ο δημοσιογράφος ψάχνει, μαθαίνει, ρωτάει και ενημερώνει τον κόσμο που τον διαβάζει. Όχι, ότι ρωτάει. Ούτε γράφοντας υπονοούμενα και γρίφους.»

Όποιος επιθυμεί ενυπόγραφα να κάνει επίσημες ανακοινώσεις για τα φημολογούμενα επιβεβαιωμένα – βάση στοιχείων – κρούσματα, ας το πράξει.

Οι πληροφορίες του Κυκλαδίτης.γρ, είναι ενυπόγραφες.

Σήμερα, οι πληροφορίες του Κυκλαδίτης.γρ αναφέρουν ότι από τον ΕΟΔΥ θα ανακοινωθούν δύο (2) κρούσματα για λογαριασμό της Π.Ε Νάξου.

-Τα κείμενα του Κυκλαδίτης.γρ μπορείτε να τα διαβάσετε και στο FB και το Twitter

 

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο