Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Εγκρίνει το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το τρέχον έτος - Τα 14 θέματα που θα συζητηθούν

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Εγκρίνει το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το τρέχον έτος – Τα 14 θέματα που θα συζητηθούν

Σύγκληση σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβλουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων την Τρίτη, 8 Μαρτίου μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τρία είναι, μεταξύ άλλων, τα σημαντικότερα θέμετα που θα συζητηθούν. Πρόκειται -σύμφωνα με τον πρόεδρο του δ.σ., Φώτη Μαυρομμάτη, για: α) την Έγκριση προγράμματος τουριστικής προβολής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, έτους 2022, β) την Λήψη απόφασης για μίσθωση χώρων στάθμευσης οχημάτων στην Κοινότητα Νάξου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και γ) τις Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.

Να, πώς έχει η σχετική πρόσκληση:

 

…Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με τηλεδιάσκεψη με την εφαρμογή της υπηρεσίας e:Presence.gov.gr, στις 8  Μαρτίου 2022, ημέρα Τρίτη  και ώρα 14:00μ.μ, με τα παρακάτω  θέματα  ημερήσιας διάταξης: 

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Εγκρίνει το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το τρέχον έτος - Τα 14 θέματα που θα συζητηθούν

  1. Έγκριση προγράμματος τουριστικής προβολής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, έτους 2022.
  2. Λήψη απόφασης για μίσθωση χώρων στάθμευσης οχημάτων στην Κοινότητα Νάξου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. 
  3. Έγκριση ή μη παράτασης εκμίσθωσης Δημοτικού Σφαγείου στη θέση «Μύλος» της Κοινότητας Φιλωτίου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
  4. Λήψη κατ’ αρχήν απόφασης για την ονοματοθεσία δρόμου στην Κοινότητα Φιλωτίου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
  5. Λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος στο Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού για τον  χαρακτηρισμό του καρνάγιου Κουφονησίου ως νεότερου  μνημείου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 1γ του ν. 3028/2002.
  6. Συγκρότηση Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών.
  7. Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.
  8. Έγκριση κατανομής πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Νάξου &  Μικρών Κυκλάδων (Α΄δόση έτους 2022).
  9. Ορισμός μελών και συγκρότηση επιτροπών Ζ’ Πανελλήνιου Συνεδρίου «Η Νάξος διά μέσου των αιώνων».
  10. Ορισμός μελών και συγκρότηση επιτροπής με αφορμή την κήρυξη του έτους Καμπανέλλη σχετικά με τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
  11. Έγκριση ή μη συνέχισης συμμετοχής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και ορισμός πολιτικού εκπροσώπου, συντονιστή του Προγράμματος και Συντονιστικής Επιτροπής.
  12. Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων (Δ.ΕΠ.Ι.Σ) Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
  13. Έγκριση ή μη αιτήματος της Α.Σ. ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑΞΟΥ για την παραχώρηση χρήσης του ανοικτού γηπέδου της Κοινότητας Απειράνθου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
  14. Καθορισμός εξόδων παράστασης Αντιπροέδρου Δ.Λ.Τ.Νάξου, έτους 2022.

 

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο