Έρχεται «κακοκαιρία-εξπρές» από το απόγευμα της Δευτέρας

Έρχεται «κακοκαιρία-εξπρές» από το απόγευμα της Δευτέρας

Με καλό καιρό θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο που ανοίγεται μπροστά μας και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο αγγίζοντας τους 16 ακόμη και τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Όμως, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο (της τηλεόρασης του Opern) Κλέαρχο Μαρουσάκη από το απόγευμα της Δευτέρας και από τα βόρεια προς τα νοτιοανατολικά αναμένουμε μια νέα κακοκαιρία.

Κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι η πτώση της θερμοκρασίαΈρχεται «κακοκαιρία-εξπρές» από το απόγευμα της Δευτέραςς, οι βοριάδες, οι βροχές αλλά και τα χιόνια που πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους και σε χαμηλά υψόμετρα.

«Η νέα κακοκαιρία θα γίνει πιο αισθητή την Τρίτη καθώς το κύμα κακοκαιρίας θα προχωράει προς τα ανατολικά και νότια και θα αφορά περιοχές από το ύψος των Σποράδων και πιο νότια» σημειώνει ο μετεωρολόγος υπογραμμίζοντας ότι καταιγίδες θα δεχτούν κυρίως θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.

Ωστόσο, η νέα κακοκαιρία δεν θα κρατήσει ευτυχώς για πολύ. «Θα είναι μια εξπρές χειμερινού τύπου μεταβολή του καιρού η οποία θα υποχωρήσει μέσα στην Τετάρτη» καταλήγει ο κ.Μαρουσάκης.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο