Η ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς περιοχής Αγ.Μηνά, στην Χώρα Νάξου...

Η ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς περιοχής Αγ.Μηνά, στην Χώρα Νάξου…

Από τα μέσα του περασμένου Ιουλίου από ετούτη εδώ την στήλη σημειώναμε ότι επτά σύγχρονες Παιδικές Χαρές θα είναι στη διάθεση των παιδιών τους επόμενους μήνες, καθώς υπεγράφη από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό και τον ανάδοχο του έργου η σχετική σύμβαση για την κατασκευή τους.

Καινούργιες παιδικές χαρές, λοιπόν, θα κατασκευαστούν σε δημοτικούς χώρους, στην Απείρανθο, στο Φιλώτι, στις Μέλανες και στο Αγερσανί, ενώ θα ανακατασκευαστούν οι υφιστάμενες στο Άλσος της Έλλης, στον Άγιο Μηνά και έναντι του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Η ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς περιοχής Αγ.Μηνά, στην Χώρα Νάξου...

Ας επισημανθεί ότι η ορθή και λειτουργική διαμόρφωσή των, με βάση τις προδιαγραφές ασφαλείας όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία, αναμένεται να καλύψει σε σημαντικό βαθμό, τόσο στην πόλη της Νάξου όσο και στα χωριά, τις ανάγκες των παιδιών, στο πλαίσιο παροχής ίσων ευκαιριών, για αναψυχή και ψυχαγωγία.

Για την κατασκευή των τεσσάρων νέων Παιδικών Χαρών και την ανακατασκευή των τριών παλαιών, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα διαθέσει 230.000 ευρώ από ιδίους πόρους.

Η ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς περιοχής Αγ.Μηνά, στην Χώρα Νάξου...

Ήδη, οι σχετικές προετοιμασίες ξεκίνησαν…

Τα εικονιζόμενα στιγμιότυπα απαθανάτισε χτες ο φακός του ΚΥΚΛΑΔΙΤΗ από την εκτέλεση εργασιών ανακατασκευής της Παιδικής Χαράς περιοχής Αγ.Μηνά, στην Χώρα Νάξου…

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο