Η Γ. Περράκη για μέλος του Δ.Λ.Τ.Νάξου από την Κοινότητα Νάξου..., και ο φόρτος εργασίας...

Η Γ. Περράκη για μέλος του Δ.Λ.Τ.Νάξου από την Κοινότητα Νάξου…, και ο φόρτος εργασίας…

Η σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Νάξου, Γεωργία Περράκη (που εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παρατάξεως, της μείζονος αντιπολιτεύσεως, του Λ. Χατζηανδρέου) θα είναι η εκπρόσωπος της περί ης ο λόγος κοινότητας στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (που θα συγκροτηθεί στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός της επόμενης εβδομάδος).

Η κα Περράκη, ψηφίστηκε από τα τέσσερα μέλη του συμβουλίου της μεγαλύτερης κοινότητας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (που κατ-έχει την πλειονοψηφία στο συμβούλιο) για την θέση του τακτικού μέλους του δ.σ. του Δ.Λ.Τ. Νάξου.

Αναπληρωματικό μέλος, ο κ. Νίκος Χουζούρης.

4-3 οι ψήφοι υπέρ της Γ. Περράκη.

Οι  (υπέρ) τέσσερεις (4) ψήφοι: Γεωργία Περράκη, Νίκος Χουζούρης (δημοτική παράταξη Μαζί Αλλάζουμε – Λ. Χατζηανδρέου), Δημήτρης Φραντζέσκος, Μανώλης Βασαλάκης (“Δύναμη Δημιουργίας” – Β. Βρούτσης)

Οι (κατά/λευκές) τρείς (3) ψήφοι: Μάκης Μαυρογιάννης, Γιώργος Γιαννάκης και Βασίλης Κληρονόμος.

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής συνεδριάσεως:

1.Η κα Περράκη αυτοπροτάθηκε.

2.Η (αντι)πρόταση του προέδρου της Δ. Κ. Νάξου (που δεν υιοθετήθηκε από τους κ.κ. Περράκη, Χουζούρη, Φραντζέσκο και Βασαλάκη), ήσαν: «Προτείνουμε για τακτικό μέλος τον κ. Βασαλάκη με αναπληρωματικό του τον κ. Φραντζέσκο».

3.Ο εκ των προταθέντων, κ. Βασαλάκης, δήλωσε: “Εμείς, δεν προλαβαίνουμε. Ούτε εγώ, ούτε ο κ. Φραντζέσκος”.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο