ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ

Κ. Φραγκίσκου: Ενισχύθηκε με οφθαλμίατρο η δύναμη του ιατρικού προσωπικού του Γ.Ν.-Κ.Υ Νάξου...Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου είχε τη χαρά να δεχθεί την επίσκεψη της δικηγόρου Νέας Υόρκης, κυρίας Αικατερίνης Σφυρόερα, η οποία εξέφρασε την επιθυμία να προσφέρει στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου το ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €) στη μνήμη του συζύγου της, δικηγόρου Σταμάτη Βασιλείου Σφυρόερα.
Στη συζήτηση που είχε η Διοίκηση με την κυρία Αικ. Σφυρόερα, δόθηκε η ευκαιρία να την ενημερώσουμε για το σημαντικό έργο που επιτελείται από τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του ΓΝ-ΚΥ Νάξου με υπεύθυνο το Νεφρολόγο κύριο Μιχαήλ Τζανακάκη, προς όφελος των ασθενών που προέρχονται από τη Νάξο, τα γύρω νησιά αλλά και τους επισκέπτες που φιλοξενούνται στη Μονάδα.
Περαιτέρω, αναλύσαμε την ανάγκη να διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος αναμονής για τους ασθενείς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και η κυρία Σφυρόερα διατύπωσε την επιθυμία η ανωτέρω δωρεά της να χρησιμοποιηθεί για την ικανοποίηση της ανάγκης αυτής.
Το ποσό της δωρεάς θα διατεθεί από την κυρία Αικ. Σφυρόερα στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου μέσω του Ιδρύματος Στήριξης.
Η Διοίκηση και το προσωπικό του ΓΝ-ΚΥ Νάξου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στη δωρήτρια κυρία Αικ. Σφυρόερα για τη συμβολή της στο έργο που επιτελείται στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου από το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

ΚΑΛΛΙΤΣΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο