Να επανεξεταστεί η απόφαση για την Ανταποκρίτρια Ο.Γ.Α. του Δήμου Κέας 

Να επανεξεταστεί η απόφαση για την Ανταποκρίτρια Ο.Γ.Α. του Δήμου Κέας 

Ο βουλευτής Κυκλάδων, Φίλιππος Φόρτωμας, σε ό,τι έχει να κάνει σε σχέση με την απομάκρυνση της αναποκρίτριας τ. ΟΓΑ του Δήμου Κέας τόνισε την ανάγκη επανεξέτασης της απόφασης του Υπουργού. Από το γραφείο του κ.Φόρτωμα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ασφαλισμένοι του Δήμου Κέας μετά την απομάκρυνση της ανταποκρίτριας τ. Ο.Γ.Α. ανέδειξε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με σχετική αναφορά την οποία κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Κωστή Χατζηδάκη. 

Ο κ. Φόρτωμας έθεσε υπ’όψιν του κ. Υπουργού την πρόσφατη επιστολή της Δημάρχου Κέας, κ. Ειρήνης Βελισσαροπούλου, στην οποία αναφέρεται ότι ο θεσμός του ανταποκριτή ΟΓΑ είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την εξυπηρέτηση των αγροτών των απομακρυσμένων νησιωτικών περιοχών της χώρας, καθώς αποτελεί τη γέφυρά τους με την Κεντρική Διοίκηση

Στην αναφορά του, ο βουλευτής Κυκλάδων, τόνισε την ανάγκη επανεξέτασης της απόφασης του Υπουργού, λαμβανομένων υπ’ όψη των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, λόγω της νησιωτικότητας.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο