Νάξος: Δήλωση υποψηφιότητας της Αγγελικής Ημέλλου με τον συνδυασμό του Μανώλη Πολυκρέτη «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»...

Νάξος: Δήλωση υποψηφιότητας της Αγγελικής Ημέλλου με τον συνδυασμό του Μανώλη Πολυκρέτη «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»…

Δήλωση υποψηφιότητας της Αγγελικής Ημέλλου με τον συνδυασμό του Μανώλη Πολυκρέτη «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης ανακοινώνει την Αγγελική Ημέλλου, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό του «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Ακολουθεί η Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανώλη Πολυκρέτη:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζω την Αγγελική Ημέλλου, Δικηγόρο Νάξου και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό μας «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» και την ευχαριστώ για την στήριξή της προς το πρόσωπό μου. Η συμμετοχή της Αγγελικής, η οποία διακατέχεται από πολλή διάθεση για προσφορά στον τόπο μας, αποτελεί εφαλτήριο για την δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες μας.»

Η δήλωση της Α. Ημέλλου

Ακολουθεί η Δήλωση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Αγγελικής Ημέλλου με τον συνδυασμό «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» του υποψήφιου Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Πολυκρέτη:

«Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές , θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Πολυκρέτη. Ο Μανώλης Πολυκρέτης είναι ένας άνθρωπος, που έχει αποδείξει πολλά χρόνια, με την ιδιότητά του ως αντιδημάρχου στον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ότι έχει την εμπειρία, την εργατικότητα, την ειλικρίνεια αλλά και το σθένος να κάνει πράξη όσα χρειάζονται για να αποκτήσουν η Νάξος μας και οι Μικρές Κυκλάδες μας αυτό που τους αξίζει! Για τους λόγους αυτούς, αποφάσισα να εργαστώ στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανώλη Πολυκρέτη, με τον συνδυασμό μας «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» στην προσπάθεια που κάνει, να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει. 

Πρέπει και μπορούμε, να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, για να αντιμετωπίσουμε ριζικά τα πραγματικά προβλήματα των νησιών μας. Είναι ανάγκη να μελετήσουμε και να υλοποιήσουμε έργα ουσιαστικά, με βάσεις γερές, με προοπτική, και στόχους, που να επιφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα και όχι με βάσεις επιφανειακές, που εξαντλούνται σε έργα βιτρίνας, προς χάριν και μόνον εντυπώσεων. Γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε τα νησιά μας να πάνε μπροστά. Θέση μας είναι ότι η συμμετοχή στα κοινά προβλήματα του τόπου μας είναι στάση ζωής, γι’ αυτό θέλουμε τους δημότες μας αρωγούς στην διαδικασία επίλυσής τους. 

Προσωπικά, δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μου, με μόνο μου στόχο να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες ζωής που τους αξίζουν. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Μανώλη Πολυκρέτη, για την πρότασή του να είμαι υποψήφια με το συνδυασμό του, καθώς και όλους εσάς για την ενθάρρυνση και τη στήριξή σας σε αυτή μου την  επιλογή.»

Νάξος: Δήλωση υποψηφιότητας της Αγγελικής Ημέλλου με τον συνδυασμό του Μανώλη Πολυκρέτη «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»...

Βιογραφικό  

Ονομάζομαι Αγγελική Ημέλλου του Ηλία και της Καλλιόπης, το γένος Ελευθερίου. Είμαι Δικηγόρος Νάξου, μένω μόνιμα και κατάγομαι από τη Νάξο, καθώς και οι δύο γονείς μου είναι Ναξιώτες. Γεννήθηκα στις 11 Μαΐου του έτους 1975 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσα. Σπούδασα Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) από όπου και αποφοίτησα. Είμαι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) του Διαπανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΔΜΠΣ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΠΑΠΕΙ) με τίτλο: «Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος». 

Από το 2008 που έγινα μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών μέχρι και το 2020 άσκησα δικηγορία στην Αθήνα ως Δικηγόρος Αθηνών. Την τελευταία τριετία είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, και μένω με την οικογένειά μου μόνιμα στη Χώρα της Νάξου, όπου και ασκώ μέχρι και σήμερα το δικηγορικό μου επάγγελμα. Είμαι επίσης Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO) και Διαχειρίστρια της σελίδας στο facebook: «Η Δημόσια Υγεία στις Κυκλάδες». 

Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια. Ο αείμνηστος πατέρας μου, ο Συμβολαιογράφος Αθηνών Ηλίας Ήμελλος ήταν από το Φιλώτι και η μητέρα μου, η δασκάλα και ποιήτρια Καλλιόπη (Πόπη) Ελευθερίου είναι από την Απείρανθο. Τα τρία μου αδέρφια είναι, ο ηθοποιός Δημήτρης Ήμελλος, η δικηγόρος Αθηνών Κατερίνα Ημέλλου και ο ελεύθερος επαγγελματίας Λευτέρης Ήμελλος.  Έχω έναν γιο δέκα ετών, τον Νικόλα Ρουγκάλα, που από τον Σεπτέμβριο του 2023 φοιτά στην Πέμπτη τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου. 

Η Νάξος είναι το δέντρο της ψυχής μου, και οι Μικρές Κυκλάδες είναι οι ρίζες του. Η αγάπη μου για τα κοινά ξεκινά ενεργά από το 2012, όπου υπήρξα υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το κίνημα «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Κατά τη διάρκεια του αγώνα μου για ένα καλύτερο αύριο στις Κυκλάδες ζήτησα την ψήφο των συντοπιτών μου. Αποτέλεσμα του αγώνα μου αυτού ήταν να με τιμήσουν με την ψήφο τους, σχεδόν 2.000 Κυκλαδίτες, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον 1.000 συμπατριώτες μου. Χάρις σ’ εκείνους αποφάσισα να μετακομίσω από την Αθήνα στην οποία κατοικούσα από τότε που γεννήθηκα, παρά τις μεγάλες προκλήσεις και επαγγελματικές εναλλακτικές της, για να έρθω να μείνω μόνιμα στο νησί μου τη Νάξο, ώστε να μπορέσω να υπηρετώ τους συντοπίτες μου και να είμαι κοντά στις ανάγκες τους και τα προβλήματά τους. 

Από το 2020 – 2021 εργάστηκα στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για ένα μικρό χρονικό διάστημα, το οποίο όμως, ήταν αρκετό για να γνωρίσω από κοντά τα μεγάλα προβλήματα των νησιών μας και τις ανάγκες των συμπατριωτών μου. 

Το 2021 με τίμησε ο Πανναξιακός Σύλλογος Νάξου, κάνοντάς μου πρόταση να είμαι στο ψηφοδέλτιό του, και έκτοτε μέχρι και σήμερα είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του. Από το 2021 μέχρι και σήμερα επίσης, εκλέχθηκα μέλος και γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου, στο οποίο φοιτά ο γιός μου Νικόλας. 

Η συμμετοχή μου στα παραπάνω, με έχει ευαισθητοποιήσει, μεταξύ άλλων, στο θέμα της ανάγκης δημιουργίας σχολικών, αθλητικών και καλλιτεχνικών υποδομών στα νησιά μας, προκειμένου τα παιδιά μας, να μην υστερούν σε τίποτε σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά της Ελλάδας. Την ανάγκη δε αυτή την επιτάσσουν οι ιδιαίτερα δύσκολες και γνωστές σε όλους μας συνθήκες της νησιωτικότητας. 

Βάσει όλων όσων προαναφέρθηκαν, γνωρίζω πάρα πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, για τα οποία δεσμεύομαι, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, να αγωνιστώ προτείνοντας νέες ιδέες και διεξοδικές πρακτικές για το γενικό καλό και την ευημερία του τόπου μου. Δώστε μου τη Δύναμη να το αποδείξω.

Με εκτίμηση, 

Αγγελική Ημέλλου 

τηλ.: 6988540593

e- mail: axizoumekalytera.imellouangel@gmail.com  

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο