Νάξος: Επί του σχεδίου καθορισμού τιμολογιακής πολιτικής του Φορέα Διαχειρίσεως Στερεών Αποβλήτων Ν. Αιγαίου, θα λάβει τις αποφάσεις του (04.08.2021), το δημοτικό συμβούλιο...

Νάξος: Επί του σχεδίου καθορισμού τιμολογιακής πολιτικής του Φορέα Διαχειρίσεως Στερεών Αποβλήτων Ν. Αιγαίου, θα λάβει τις αποφάσεις του (04.08.2021), το δημοτικό συμβούλιο…

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Φώτης Μαυρομμάτης, εξέδωσε, προ ωρών, την ακόλουθη πρόσκληση (που απηύθυνε προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους), αναφέροντας:

Νάξος: Επί του σχεδίου καθορισμού τιμολογιακής πολιτικής του Φορέα Διαχειρίσεως Στερεών Αποβλήτων Ν. Αιγαίου, θα λάβει τις αποφάσεις του (04.08.2021), το δημοτικό συμβούλιο...

“Καλείστε να συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με  τηλεδιάσκεψη στις 04/08/2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα  12:00 μ.μ., με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:  

  1. Λήψη απόφασης επί του με αρ. πρωτ. 441/07-07-2021 εγγράφου του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου Α.Ε. με θέμα: «Σχέδιο καθορισμού τιμολογιακής πολιτικής ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου Α.Ε.». 
  2. Λήψη απόφασης για την έκδοση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά του Νανούρη Νικολάου του  Γεωργίου για παράνομη κατάληψη δημοτικού κτηρίου στην Κοινότητα Απειράνθου Δήμου Νάξου & Μικρών  Κυκλάδων. 
  3. Έγκριση εφαρμογής δακοκτόνων μέτρων για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς για το έτος 2021.
  4. Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού, έτους 2021. 
  5. Έγκριση αναμόρφωσης χρηματοδοτούμενων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, έτους 2021.  

Θυμίζουμε ότι προ εβδομάδων (06.07.2021) και κατά την διάρκεια συνεδριάσεως μέσω τηλεδιασκέψεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Ειδικού Περιφερειακού Διαβαθμικού Φορέα Διαχειρίσεως Στερεών Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου ΑΕ ΟΤΑ, ομόφωνα ψηφίστηκαν όλα τα θέματα της ημερησίας διατάξεως. Μεταξύ αυτών, και το Σχέδιο Τιμολογιακής Πολιτικής ΦΟΔΣΑ Ν.Αιγαίου Α.Ε, για το οικ. έτος 2021. Ήταν τότε που ο περιφερειάρχης, Γ. Χατζημάρκος, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε:

«Εφαρμόζουμε μια ολοκληρωμένη πολιτική για να αντιμετωπίσουμε χρόνια προβλήματα και να εφαρμόσουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πολιτική διαχείρισης αποβλήτων. Οι αποφάσεις της σημερινής συνεδρίασης καταδεικνύουν την αναγκαιότητα δημιουργίας του ΦΟΔΣΑ, που δεν προσμετρά το πολιτικό κόστος και μεθοδικά υλοποιεί τα μεγάλα σχέδια που έχει ανάγκη το Νότιο Αιγαίο» δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Χατζημάρκος.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο