Νάξος, Ιωάννης Μαργαρίτης (υποψ. Περιφερειακός Σύμβουλος): "Ζητώ τον έναν από τους δύο σταυρούς σας!"

Νάξος, Ιωάννης Μαργαρίτης (υποψ. Περιφερειακός Σύμβουλος): “Ζητώ τον έναν από τους δύο σταυρούς σας!”

Ο απερχόμενος Έπαρχος Νάξου, Αμοργού & Μικρών Κυκλάδων και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής (με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζημάρκου Μπροστά το Νότιο Αιγαίο) Ιωάννης Μαργαρίτης, αναφέρεται -μιλώντας σήμερα στο Κυκλαδίτης.γρ- στα έργα που κατά τα τελευταία τέσσερα έτη υλοποιήθηκαν στα νησιά της περιφερειακής ενότητας Νάξου καθώς και σε αυτά που εκτελούνται τούτη την εποχή (σ.σ. Ειδικότερη αναφορά έκανε στα έργα που εκτελέστηκαν με επιτυχία στο νησί της Νάξου), ενώ δεν παρέλειψε να κάνει μνεία και σε όσα πρόκειται να πάρουν “σάρκα και οστά” στην περί ης ο λόγος περιφερειακή ενότητα, εντός των επομένων ετών.

Όλα όσα (εξαιρετικού ενδιαφέροντος) δήλωσε ο επί 9 έτη Έπαρχος Νάξου, Αμοργού & Μικρών Κυκλάδων, Ιωάννης Μαργαρίτης στο Κυκλαδίτης.γρ, στην συνέντευξη που ακολουθεί… …σε 2 μέρη (video)

VIDEO 1

VIDEO 2

Η επιστολή στους κατοίκους των νησιών μας

Φίλες κι φίλοι,
Εδώ και εννέα χρόνια, δίνουμε μαζί μάχες για τη Νάξο, την Αμοργό και τις Μικρές Κυκλάδες. Εσείς με τιμάτε σταθερά με την εμπιστοσύνη σας και εγώ με τη σειρά μου βρίσκομαι πάντα δίπλα σας, με κύριο μέλημά την ανταπόκριση σε
όλες τις ανάγκες και τη διασφάλιση προώθησης των συμφερόντων του τόπου μας. Βασική προτεραιότητα τα έργα υποδομής που βελτιώνουν την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών και διασφαλίζουν τη βιώσιμη ανάπτυξη. Για την
επόμενη πενταετία έχουν δρομολογηθεί πολλά έργα που θα αλλάξουν σημαντικά τις συνθήκες ζωής μας, αλλά και την εικόνα των νησιών μας.
Γνωριζόμαστε καλά! Ξέρετε πως είμαι άνθρωπος των έργων και των πράξεων. Πάντα σας μιλούσα και σας μιλάω με τη γλώσσα της αλήθειας. Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο τιμής. Ένα συμβόλαιο τιμής που υπογράψαμε το 2014 και ως σήμερα τιμώ στο ακέραιο με όλες τις δυνάμεις μου με σεβασμό και αγάπη για τη
#Νάξο μας, για τα νησιά μας.
Σας ζητώ στις 8 Οκτωβρίου να δώσετε στο Γιώργο Χατζημάρκο τη δυνατότητα να συνεχίζει να προσφέρει στους νησιώτες μας μια καλύτερη ζωή.
Σας ζητώ να μου δώσετε τη #δύναμη να συνεχίσω να είμαι η δική σας φωνή!
Μαργαρίτης Ιωάννης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου τον Γιώργος Χατζημάρκος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "#μπρόστα NÓTIO ιγαίο Ιωάννης Μαργαρίτης Μαζί μπορούμε περισσότερα! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ME ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ TON ΓΙΩΡΓΟ XA ΤΖΗΜΑΡ"

 

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο