Νάξος: Ο Γ. Μαράκης "καρφώνει" αντιδήμαρχο στον δήμαρχο, Δ. Λιανό, για την πόρτα – συρματόπλεγμα…  

Νάξος: Ο Γ. Μαράκης “καρφώνει” αντιδήμαρχο στον δήμαρχο, Δ. Λιανό, για την πόρτα – συρματόπλεγμα…  

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολιτεύσεως στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Γιάννης Μαράκης, με επιστολή του προς τον δήμαρχο, Δημήτρη Λιανό, κάνει λόγο «περί αυθαίρετης παρεμπόδισης κυκλοφορίας».

Να, πώς έχει η με ημερομηνία, 2 Νοεμβρίου 2020, επιστολή Μαράκη:

Νάξος, 2 Νοεμβρίου 2020

Προς: κ. Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Θέμα: Επιστολή για αυθαίρετη παρεμπόδιση κυκλοφορίας

Αξιότιμε κ. δήμαρχε,

Με την παρούσα μου επιστολή επανέρχομαι για μια εξωπραγματική αθλιότητα η οποία εδώ και 4 μήνες με την δική σας ανοχή γίνεται πράξη στην περιοχή Τίμιος Σταυρός της δημοτικής κοινότητας Φιλοτίου του δήμου μας.

Άκρως αυθαίρετα και κατά παράβαση του νόμου και της λογικής, άγνωστος σε εμένα δημότης αποφάσισε και τοποθέτησε κατά πλάτος του δημοτικού δρόμου πόρτα – συρματόπλεγμα με αποτέλεσμα την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας του δρόμου.

Σε επικοινωνία μου με τον αντιδήμαρχο κ. Σιδερή περισσότερες από 5 φορές του ζήτησα να πράξει ώστε να επανέλθει η νομιμότητα. Το ίδιο από όσο γνωρίζω έπραξαν και αρκετοί δημότες που η συγκεκριμένη αυθαιρεσία τους εμποδίζει να προσεγγίσουν τις ιδιοκτησίες τους. Αναφορά μου έγινε και στο δημοτικό συμβούλιο της 31ης Οκτωβρίου.

Προς έκπληξη δική μου αλλά και των δημοτών εδώ και 4 μήνες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος προφανώς για εξυπηρέτηση του πολιτικού – ψηφοθηρικού του ακροατηρίου κωφεύει στην λογική και το καθήκον του, που του επιβάλει την προάσπιση των συμφερόντων του δήμου και των δημοτών.

Για τον λόγο αυτόν ζητώ την άμεση παρέμβασή σας για την απομάκρυνση της αυθαίρετης πόρτας που κλείνει δημοτικό δρόμο και την επίπληξη του υπευθύνου για την πράξη αυτήν.

Σας ενημερώνω πως αν οι ενέργειες σας δεν είναι άμεσες, εγώ αλλά και δημότες θα παραστούμε αρμοδίως ζητώντας την συνδρομή της δικαιοσύνης.

Φιλικά,

Μαράκης Γιάννης

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο