Ο Δημήτρης Καρούσης επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του! Επαναδραστηριοποιείται από την θέση του αντιπροέδρου στον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Ο Δημήτρης Καρούσης επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του! Επαναδραστηριοποιείται από την θέση του αντιπροέδρου στον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Εγκατέλειψε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, όμως η κατά γενική ομολογία μεγάλη αγάπη του για τον Πανναξιακό ΑΟΝ, ήταν ο λόγος που αποφάσισε, στο παρά πέντε της νέας αγωνιστικής περιόδου, να επαναδραστηριοποιηθεί και μάλσιτα από επίσημο πόστο στην ομάδα της καρδιάς του, ο συντοπίτης μας, καταξιωμένος ανά το πανελλήνιο διαφημιστής, Δημήτρης Καρούσης.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Ο επιχειρηματίας και γνωστός διαφημιστής, ιδιοκτήτης της διαφημιστικής εταιρείας DK Advertising κ. Δημήτρης Καρούσης επιστρέφει στην ενεργό δράση και στα διοικητικά του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Ο κ. Δημήτρης Καρούσης είχε δηλώσει την επιθυμία του να απομακρυνθεί από “την πρώτη γραμμή” του σωματείου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να στηρίζει με κάθε τρόπο την αγαπημένη ομάδα όλης της Νάξου.

Ισόβιος οπαδός του Ναξιακού Αθλητισμού, ο κ. Δημήτρης Καρούσης στήριζε και στηρίζει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο νησί, αλλά η καρδιά του χτυπάει δυνατότερα για την φανέλα του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ.

Έτσι δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος στην προσπάθεια που γίνεται να παραμείνει ο Πανναξιακός ΑΟΝ πρωταγωνιστής, και αποφάσισε την επιστροφή του στην ενεργό δράση, αυτή τη φορά από την θέση του Αντιπροέδρου.

Χαιρετίζουμε ξανά τον κ. Καρούση στο σωματείο μας και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για το καμάρι των Κυκλάδων, τον  Πανναξιακό μας”.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο