Πανναξιακός ΑΟΝ-Εκλογές: Κάλεσμα για συστράτευση - Υποψηφιότητες: Αύριο λήγει η προθεσμία - Τα «δυνατά» ονόματα…

Πανναξιακός ΑΟΝ-Εκλογές: Κάλεσμα για συστράτευση – Υποψηφιότητες: Αύριο λήγει η προθεσμία – Τα «δυνατά» ονόματα…

Μπορεί τα… φεγγάρια για τον Πανναξιακό ΑΟΝ να μην είναι τούτη την εποχή το ίδιο ρόδινα όπως παλιά, όμως το εν λόγω τεράστιο σωματείο με τις διεθνείς διακρίσεις δείχνει ότι έχει παλμό!

Οι μηχανές του δεν είναι (όπως σε καθαρόαιμα ελληνικά συνηθίζουμε να λέμε) out of order…

Λειτουργούν!

Και είναι θέμα χρόνου να πάρουν μπροστά και να βάλουν και πάλι σε τροχιά πλήρους αγωνιστικής ετοιμότητας όλο το club!

Πανναξιακός ΑΟΝ-Εκλογές: Κάλεσμα για συστράτευση - Υποψηφιότητες: Αύριο λήγει η προθεσμία - Τα «δυνατά» ονόματα…

Παραμονές της διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου διοικητικό συμβουλίου του σωματείου βόλεϊ του πολυνίκη Πανναξιακού ΑΟΝ, τα τελευταία νέα θέλουν «δυνατά» ονόματα του νησιού να δίνουν το «παρών» στις επικείμενές εκλογές.

Γνωστοί επιχειρηματίες, αναφέρουν συγκλίνουσες πληροφορίες, αλλά και γνώστες του χώρου, δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για συστράτευση που έχουν εδώ και μέρες απευθύνει στο φίλαθλο κοινό του νησιού της Νάξου παλαιά και νέα στελέχη του σωματείου με στόχο και σκοπό – όπως σε κάθε ευκαιρία υπογραμμίζουν –  «να γίνει ξανά ο Πανναξιακός ΑΟΝ, το καμάρι των Κυκλάδων!»

Με δημόσιες τοποθετήσεις του όλος αυτός ο κόσμος, μεταξύ άλλων, επισημαίνει:

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ θα πραγματοποιήσει τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Μετά τις άκαρπες προσπάθειες που έγιναν τους προηγούμενους μήνες, την διοίκηση του σωματείου προτίθεται να αναλάβει ομάδα επιχειρηματιών του νησιού που αποτελείται από παλιά και νέα πρόσωπα ώστε ο σύλλογος να επανεκκινήσει με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία των υποδομών (ακαδημίες) και την οικονομική του ανάκαμψη.

Οι υποψηφιότητες για το νέο ΔΣ θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:00 για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει από την εκλογική διαδικασία.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Παντάνασσας, στην Παραλία της Χώρας Νάξου, από τις 11:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.

Σε αυτή την προσπάθεια ο σύλλογος χρειάζεται ακόμα μία φορά όλους τους Ναξιώτες ενωμένους ώστε το καμάρι της Νάξου να ανακάμψει και να το καμαρώσουμε και πάλι εκεί όπου ανήκει.

Αύτη την Κυριακή θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!

 

Καρούσης: «Μαζί στα εύκολα μα πιο μαζί στα δύσκολα».

Δήλωνε παλαιότερα στον «Κυκλαδίτη», ο συντοπίτης έμπειρος και έγκριτος διαφημιστής Δημήτρης Καρούσης, αναφερόμενος στα του Πανναξιακού:

«Μαζί στα εύκολα μα πιο μαζί στα δύσκολα».

Και θα τηρήσει το λόγο του, πιστεύω…

Θα είναι και αυτός, μεταξύ άλλων, εκεί. Εκεί, στην κάλπη. Για να διεκδικήσει πόστο στο διοικητικό συμβούλιο και να επωμιστεί μέρος της προσπάθειας που όλοι στον Πανναξιακό θέλουν να καταβληθεί εντός των επομένων μηνών, ώστε το ιστορικό σωματείο να βρει ξανά τον δρόμο του – τον δρόμο των επιτυχιών.

“Εγώ, δεν θα πάψω ποτέ να το αναφέρω σε κάθε ευκαιρία: “Ο αθλητισμός είναι από τα πιο δυνατά εργαλεία ανάπτυξης για ένα τόπο. Ξέρεις τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην άκρη άκρη της Ελλάδας ή της Ευρώπης και να σου μιλούν για το νησί σου και την ομάδα του νησιού σου; Εγώ, που χειμώνα-καλοκαίρι ταξιδεύω εδώ κι εκεί, λόγω επαγγέλματος, το ξέρω πολύ καλά. Και αισθάνομαι περήφανος για τη Νάξος μας και τον Πανναξιακό μας! Γι’ αυτό δηλώνω και πάλι “παρών” και σ’ αυτό το κάλεσμα!” 

-Γι’ αυτό επιβάλλεται «Αύτη την Κυριακή να είμαστε όλοι εκεί! (στην κάλπη)»

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο