Ποιο "χέρι" έκοψε 17 δέντρα σε κτήμα ιδιώτη στον Κινίδαρο;  Ποιος δηλητηρίασε 30 κότες;

Πολύωρες καταθέσεις στο Α.Τ Νάξου, για τα γεγονότα στον Κινίδαρο… «Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η … τρομοκρατία».

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου προσέφυγαν σήμερα, ώρες πρωινές, καταγγέλλοντας γεγονότα που τους «πλήγωσαν» (ζημίωσαν οικονομικά), τρείς κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Κινιδάρου: ο 80χρονος, για τον οποίο κάναμε λόγο, χτες, από τον Κυκλαδίτης.γρ και δύο ακόμη συγχωριανοί του, περίπου 60 ετών.

Μίλησαν για πραγματικά γεγονότα, όλοι τους. Προφανώς, κατέθεσαν και τις υποψίες τους για τον δράστη ή τους δράστες πράξεων ποινικώς κολασίμων.

Μετά από περίπου τρείς ολόκληρες ώρες, και αφού ο φάκελος με όλα τα στοιχεία έκλεισε με τις υπογραφές όλων (για να πάρει όπως σ’ αυτές τις περιπτώσεις συμβαίνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης), οι του Τμήματος Ασφαλείας μαζί με τους καταγγέλλοντες αναχώρησαν με προορισμό τον Κινίδαρο, όπου θα επισκεφτούν τα κτήματα στα οποία έλαβαν χώρα οι έκνομες πράξεις του δράστη ή των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η Δασική Υπηρεσία θα επιληφθεί του γεγονότος που αφορά στο κόψιμο των δεκαεπτά οπωροφόρων δέντρων ιδιοκτησίας του 80χρονου. Να σημειωθεί ότι πλην των οπωροφόρων δέντρων, προ καιρού, «τσεκούρι» (αλυσοπρίονο, πιθανολογείται) κουτσούρεψε και ελαιόδεντρα Κινιδαριωτών.

Ο κάτοικος του Κινιδάρου που, προ εβδομάδων, «σκούπισε» από το κτήμα του περίπου τριάντα (30) δηλητηριασμένες κότες του, δεν προσήλθε, χτες, στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου. Υπογραμμίζεται πως αυτό θα γίνει εντός των επομένων ωρών ή ημερών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτοικοι του Κινιδάρου, παρατηρούν ότι… «μέρα μεσημέρι φοβόμαστε να βγούμε να περπατήσουμε μέσα στο χωριό, αφού αισθανόμαστε ότι από κάποιους απειλούμαστε. Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτή η … τρομοκρατία».

Κατόπιν όλων των παραπάνω, θεωρείται βέβαιο ότι η Εισαγγελική Αρχή Νάξου θα επιληφθεί της εν λόγω υποθέσεως.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο