Σε Μήλο και Σέριφο ο βουλευτής, Φ. Φόρτωμας

Σε Μήλο και Σέριφο ο βουλευτής, Φ. Φόρτωμας

Στην Μήλο

Την Μήλο επισκέφθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, συμμετέχοντας στους ετήσιους εορτασμούς που πραγματοποιούνται στις ιερές κατακόμβες και ταυτόχρονα υλοποιώντας συναντήσεις με τοπικούς φορείς του νησιού.

Σε Μήλο και Σέριφο ο βουλευτής, Φ. Φόρτωμας

Η επίσκεψή του στην Μήλο ξεκίνησε με την συμμετοχή του στον Αρχιερατικό Εσπερινό για τον Παμμηλιακό Εορτασμό της μνήμης των Κεκοιμημένων στις Ιερές Κατακόμβες της Μήλου, το Σάββατο 26 Ιουνίου. Στην συνέχεια, την Κυριακή 27 Ιουνίου συμμετείχε στην Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρυπητής.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο βουλευτής Κυκλάδων συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Μανώλη Μικέλη και είχαν εκτενή συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν την Μήλο και ειδικότερα για τα έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” αλλά και για τα θέματα υγείας. Στην συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Μήλου, συναντήθηκε με τον Διοικητή του, Κώστα Μακρή, την Επιστημονική Υπεύθυνη, Μόρφω Βαλλά καθώς και με τον αντιπρόεδρο του ΙΣΚΥΜ, Παναγιώτη Λιβανό και συζήτησαν για θέματα που απασχολούν τις υποδομές καθώς και για την πορεία των εμβολιασμών στο νησί.

Ο κ. Φόρτωμας ολοκλήρωσε τις επαφές του με την συνάντηση του με τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μήλου, όπου συζήτησε για τα θέματα της καθημερινότητας των μόνιμων κατοίκων και την πολιτική επικαιρότητα. Τέλος, ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες της Μήλου.

«Η προσπάθεια των κατοίκων της Μήλου για την φετινή τουριστική περίοδο είναι μεγάλη και σημαντική και αυτό αποτυπώνεται από την θετική πορεία των εμβολιασμών στο νησί και από το σημαντικό έργο που επιτελεί το Κέντρο Υγείας. Οι κάτοικοι εδώ είναι συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουν καλά πως η μόνη περίπτωση να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να μη χαθεί η σεζόν είναι να δηλώσουμε όλοι παρόντες στο κάλεσμα της Κυβέρνησης για κάθετο εμβολιασμό του πληθυσμού. Οι Μηλιοί με στάση ευθύνης δίνουν αξιέπαινα σημαντική μάχη για τον τόπο τους», δήλωσε ο βουλευτής Κυκλάδων στο τέλος του ταξιδιού του.

Στην Σέριφο

Ο κ. Φόρτωμας, είχε αλλαπάλληλες συναντήσεις με τοπικούς φορείς του νησιού. Αρχικά, επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σερίφου, όπου συναντήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο συνεχάρη για την συνεισφορά και το έργο του, ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας, καθώς και για την άριστη εικόνα που παρουσιάζει το Περιφερειακό Ιατρείο.

Σε Μήλο και Σέριφο ο βουλευτής, Φ. Φόρτωμας

Κατόπιν, συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Σερίφου, Κωνσταντίνο Ρεβίνθη, καθώς και με άλλους αυτοδιοικητικούς και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα θέματα που αφορούν το νησί, καθώς και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Φόρτωμας, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σερίφου, Τάσο Χαλιδά, καθώς και να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους και επιχειρηματίες της Σερίφου.

Στο τέλος του ταξιδιού του, δήλωσε: «Βρέθηκα σήμερα στην Σέριφο και είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τις τοπικές αρχές, αλλά και να συνομιλήσω με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού, να μου εκθέσουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους. Η επαφή με τον κόσμο μου δίνει δύναμη και με γεμίζει με αισιοδοξία. Η Σέριφος, θωρακισμένη από τους εμβολιασμούς, έχει ανοίξει τις πόρτες της και υποδέχεται ήδη τους τουρίστες. Οι τοπικές αρχές, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου, αλλά και όλοι οι Σερίφιοι, δίνουν έναν καθημερινό αγώνα, για να γίνει το νησί τους ένας ασφαλής προορισμός για όλους».

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο