Τουρισμός - Απαραίτητος όρος: Όποιος επισκέπτης θελήσει να ταξιδέψει στη χώρα μας να έχει απαραιτήτως εμβολιασθεί.

Τουρισμός – Απαραίτητος όρος: Όποιος επισκέπτης θελήσει να ταξιδέψει στη χώρα μας να έχει απαραιτήτως εμβολιασθεί.

Την αισιοδοξία του ότι μετά τον εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού, την επόμενη χρονιά ο Τουρισμός στην Ελλάδα θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία, εξέφρασε μιλώντας στον sky ο υφυπουργός Τουρισμού και βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας.

Ο κ. Κόνσολας επισήμανε ότι το υπουργείο Τουρισμού θα εισηγηθεί ως απαραίτητο όρο, όποιος επισκέπτης θελήσει να ταξιδέψει στη χώρα μας να έχει απαραιτήτως εμβολιασθεί. Ο υφυπουργός κ. Κόνσολας έκανε λόγο για άψογη διαχείριση των περιστατικών covid-19 στη χώρα μας, αλλά και την απόλυτη ικανοποίηση των επισκεπτών που επέλεξαν τους ελληνικούς προορισμούς για διακοπές το φετινό καλοκαίρι εν μέσω πανδημίας.

Ο υφυπουργός Τουρισμού υποστήριξε επίσης ότι “όσοι προγραμματίζουν διακοπές για την επόμενη χρονιά, επιλέγουν Ελλάδα, κι ως εκ τούτου το brand μας δεν θα μπορούσε να μείνει κλειστό”.

Αναφέρθηκε επίσης στη σειρά μέτρων ανακούφισης που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, αλλά και τη γενναία βοήθεια από το Ταμείο Ανάκαμψης που αναμένεται να έρθει από το Γενάρη.

Αναφερόμενος στο θέμα της TUI που άφησε απλήρωτους τους ξενοδόχους, θέτοντας σε κίνδυνο την επιβίωση εκατοντάδων ξενοδοχειακών μονάδων, επισήμανε ότι το υπουργείο Τουρισμού προτρέπει τον μεγαλύτερο Τουρ Οπερέϊτορ της Ευρώπης να καλύψει τις υποχρεώσεις του έναντι των επιχειρηματιών και να συναισθανθεί την ευθύνη των συμφωνηθέντων τους.

Πηγή: Sky/Rodos

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο