Η Κατερίνα Μονογυιού στο πλευρό του «Φύλακα Άγγελου» Ντάνου για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών

Η Κατερίνα Μονογυιού στο πλευρό του «Φύλακα Άγγελου» Ντάνου για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού συναντήθηκε με τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο (τον γνωστό ντάνο του Survivor1), ιδρυτή του «Φύλακα Άγγελου» στο πλαίσιο των δράσεων του τελευταίου στη νησιωτική Ελλάδα

MP Katerina Monogiou: Η Κατερίνα Μονογυιού στο πλευρό του «Φύλακα Άγγελου» για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών
Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού συναντήθηκε με τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο, ιδρυτή του «Φύλακα Άγγελου» στο πλαίσιο των δράσεων του τελευταίου στη νησιωτική Ελλάδα.

Η κ. Μονογυιού ενημερώθηκε για το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο που έχει επιδείξει ο «Φύλακας Άγγελος» και συζήτησε με τον κ. Αγγελόπουλο δράσεις για την προστασία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο ή νοσούν.

Η βουλευτής εξέφρασε την πλήρη στήριξη της στο πολύτιμο έργο του «Φύλακα Άγγελου», συνεχάρη τον κ. Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του για την σπουδαία πρωτοβουλία και συμβολή τους και δήλωσε:

«Το έργο του “Φύλακα Άγγελου” είναι εξαιρετικά πολύτιμο και αποδεικνύει την αλληλεγγύη στην πράξη. Η προστασία των ευάλωτων ομάδων και ειδικότερα των κακοποιημένων παιδιών, βρίσκεται στον πυρήνα του κράτους δικαίου. Η συνεργασία Πολιτείας και κοινωνίας των πολιτών, μπορεί να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.»

Τέλος, ο κ. Αγγελόπουλος και η κ. Μονογυιού συμφώνησαν σε ένα πλαίσιο συνεργασίας, πυρήνας του οποίου είναι οι δράσεις για την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ειδικότερα των κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών. Η συνάντηση φιλοξενήθηκε από το Tropicana Hotel.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο