Η Μήλος θέλει Αιγαιοπελαγίτικους και ...Portarathlon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Μήλος θέλει Αιγαιοπελαγίτικους και …Portarathlon

Σαν τρίτος πόλος κλασικού αθλητισμού στα νησιά μετά τη Νάξο και τη Μύκονο εμφανίζεται η Μήλος η οποία έχει παράδοση στο στίβο και ήδη έχει αρχίσει να ανακατασκευάζει το στάδιό της.
Όπως μας πληροφορεί σε ενημερωτικό δελτίο του ο Πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων κ. Δημήτρης Παππάς η Μήλος έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την διοργάνωση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου του 2023 και διερευνά την πιθανότητα να διοργανώσει το Portarathlon, το οποίο διεξάγεται εδώ και χρόνια στη Νάξο…
Τι αναφέρει ο κ. Δημήτρης Παππάς…
“Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα στο στάδιο της Μήλου όπως ενημέρωσε μέσα από δελτίο τύπου του ο ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.
Ο Δήμος Μήλου με επιστολή που απέστειλε στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων προ ημερών αναφέρει ότι τα έργα για το στάδιο της Μήλου προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και ότι η Μήλος θα είναι έτοιμη να αναλάβει την διοργάνωση των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων τον Οκτώβριο του 2023.
Επιπρόσθετα, ο Δήμος Μήλου εκδηλώνει την επιθυμία ανάληψης και άλλων διοργανώσεων στίβου όπως meeting με διεθνείς συμμετοχές, μάλιστα αναφέρει ότι είναι έτοιμος να φιλοξενήσει το meeting των Συνθέτων , το Portarathlon το οποίο διεξάγεται στη Νάξο από το 2018, σε περίπτωση που ο δήμος Νάξου δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, ειδικά τώρα που έχει αναβαθμιστεί και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
Σε αυτή την περίπτωση βέβαια το meeting θα πρέπει να αλλάξει ονομασία, καθώς το Portarathlon παραπέμπει στην Πορτάρα της Νάξου και θα πρέπει η αλλαγή του ονόματος να εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.”
Δημήτριος Πάππας

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο