//

Η Νάξος νησί του έρωτα, κατά τους Φιλανδούς

Η Νάξος νησί του έρωτα, κατά τους Φιλανδούς

Οτι η Νάξος κάνει μεγάλο γκελ στους Σκανδιναβούς είναι γνωστό της πάσι…

Ετσι δεν μας έκανε μεγάλη εντύπωση οι αναφορές των Φιλανδών οι οποίες ξεχειλίζουν μέλι και έρωτα για τη Νάξο.

Κάλεσμα σε χιλιάδες ζευγάρια για να προτιμήσουν την Ελλάδα και ειδικότερα τη Νάξο για μήνα του μέλιτος ή για ανανέωση της σχέσης τους, στη μετά Covid εποχή και μετά τη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών κάνει το περιοδικό της χώρας των 1000 λιμνών, HAAT.

«Σύμφωνα με τον μύθο, όποιος επισκέπτεται το πιο πράσινο και εύφορο νησί των Κυκλάδων ερωτεύεται είτε το ταίρι της ζωής του, είτε τον εαυτό του, είτε τον ίδιο τον προορισμό. Γιατί η Νάξος είναι σχεδόν μαγική!» αναφέρει στο εντυπωσιακό οκτασέλιδο αφιέρωμά του το φινλανδικό περιοδικό γάμων.

Η Νάξος νησί του έρωτα, κατά τους Φιλανδούς

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο, οι συνήθειες και οι τάσεις στα γαμήλια ταξίδια αλλάζουν και η Νάξος μετουσιώνει το νέο πρότυπο προορισμού για νιόπαντρα ζευγάρια που δεν επιζητούν την απρόσωπη πολυτέλεια αλλά την αυθεντικότητα, τη φιλοξενία, την τοπική κουλτούρα, τη γαστρονομία, την ιστορία και γενικότερα αναζητούν έναν τόπο, γεμάτο εμπειρίες και δραστηριότητες.

Το οκτασέλιδο αφιέρωμα που «ταξιδεύει» μέσα από όμορφες εικόνες το αφοσιωμένο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού, είναι αποτέλεσμα προγραμματισμένης δημοσιογραφικής αποστολής και ειδικής φωτογράφησης που συνδιοργάνωσαν το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.Η Νάξος νησί του έρωτα, κατά τους Φιλανδούς

«Οι διεθνείς εξελίξεις των τελευταίων ετών σε επίπεδο υγείας και ενέργειας προκαλούν ριζικές αλλαγές και στις ταξιδιωτικές τάσεις. Εξελίσσουμε το αφήγημα μας ώστε να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες σύμφωνα με τα πολλά ταξιδιωτικά πρόσωπα που διαθέτουν η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες», τονίζει ο αντιδήμαρχος τουρισμού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλης Κατσαράς.Η Νάξος νησί του έρωτα, κατά τους Φιλανδούς

Μετάβαση στο περιεχόμενο