Το "The Biggest Loser 2021" ξεκινά γυρίσματα στη Νάξο

Και πάλι στη Νάξο τα γυρίσματα του γερμανικού The Biggest Looser

Για μια ακόμη χρονιά, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Νάξο πολυπληθές τηλεοπτικό συνεργείο και οι υπέρβαροι παίκτες του τηλεοπτικού ριάλιτι “The Biggest Loser” με το νέο του φορμάτ  που λέγεται “Leben Leicht gemacht”.

Μάλιστα την ώρα που στη Νάξο έχουν προχωρήσει τα γυρίσματα της τελικής φάσης του ριάλιτι, ήδη από μεθαύριο 20 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι όπου θα προβληθούν οι προκριματικοί και θα γίνει και μια παρουσίαση του νησιού της Νάξου που φιλοξενεί σαν τηλεοπτικό σκηνικό το ριάλιτι αυτό…

Στη Νάξο ήδη βρίσκονται υποψήφιοι θέλουν να χάσουν τα κιλά τους με την υποστήριξη των τριών προπονητών.

Ηδη την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν γυρίσματα στο ΔΑΚ Νάξου, όπως κάθε χρόνο.

Οι δοκιμασίες συνεχίζονται σε παραλίες και βουνά του νησιού όπου οι διαγωνιζόμενοι χύνουν κουβάδες ιδρώτα…

Το κόνσεπτ του ριάλιτι «The Biggest Loser» είναι το εξής. Διαγωνίζονται 20 υποψήφιοι που πρέπει να χάσουν τα κιλά τους και να μάθουν να ζουν πιο υγιεινά σε μια κατασκήνωση στο νησί της Νάξου.

Η επικεφαλής του στρατοπέδου και το εκπαιδευτικό δίδυμο έχουν επιφορτιστεί την ευθύνη να στηρίξουν τους συμμετέχοντες στον στόχο τους.
Οι διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε δύο ομάδες με δέκα συμμετέχοντες η καθεμία που ανταγωνίζονται μεταξύ τους στο ριάλιτι με στόχο την απώλειας βάρους.

Ο σκοπός για κάθε ομάδα είναι να χάσει όσο το δυνατόν περισσότερα κιλά.

Και φέτος υπάρχουν δύο καμπ: Δέκα υποψήφιοι θα εγκατασταθούν στην πολυτελή κατασκήνωση με γυμναστήριο και μεγάλη πισίνα – οι άλλοι δέκα, ωστόσο, πρέπει να αρκεστούν σε στρώματα και υπαίθρια ντους στη βασική κατασκήνωση.

Η υγιεινή διατροφή και οι αθλητικές προκλήσεις που ωθούν τους υποψηφίους στα όριά τους είναι στην ημερήσια διάταξη κάθε εβδομάδα.

Οι προπονητές από το “The Biggest Loser” 2023 βοηθούν τους διαγωνιζόμενους να πετύχουν τους στόχους τους και θα στηρίξουν τους υποψηφίους κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Στο τέλος κάθε επεισοδίου, έρχεται η στιγμή της αλήθειας: όποιος έχει χάσει τα περισσότερα κιλά περνάει στον επόμενο γύρο και όποιος έχει χάσει τα λιγότερα πρέπει να φύγει από το καμπ.

φωτο αρχείου

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο