//

Κωμιακή Νάξου: “Λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος στις 4:30 το πρωί, επιχείρησε να ανάψει ένα κερί για να πάει στην τουαλέτα, που είχε ως συνέπεια να γίνει έκρηξη λόγω διαρροής σε μπουκάλα υγραερίου…”

Σφοδρή έκρηξη στην Κωμιακή Νάξου, "κατεδάφισε" σπίτι και τραυμάτισε σοβαρά 64χρονο
Πριν λίγες μέρες γράφαμε για τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της Κορώνου Νάξου για τις συχνές διακοπές ρεύματος. Μάλιστα, τότε, είχαμε διαμαρτυρίες και από άλλα χωριά.
Όχι μόνο στην Κόρωνο αλλά και στην Κωμιακή οι οποίες, σύμφωνα με ανάρτηση που αλιεύσαμε από το facebook έχουν και τραγική κατάληξη.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ο γνωστός Κωμιακίτης Γιάννης Πρεβενιός οι διακοπές ρεύματος είναι η αιτία που είχαμε την πρόσφατη έκρηξη του σπιτιού στο χωριό.
Δείτε τι αναφέρει χθες, ο Γιάννης Πρεβενιός:
“Τεράστιο πρόβλημα δημιουργεί στους κατοίκους της Νάξου, οι συχνές διακοπές ρεύματος που γίνονται κάθε δύο ώρες, χωρίς καμιά προειδοποίηση από το ΔΕΔΔΗΕ. Αυτό αποτελεί τεράστιο πρόβλημα στους κατοίκους των χωριών της Νάξου, με αποτέλεσμα, την Τρίτη 08-09-2020, ο 64χρονος, κάτοικος του χωριού Κωμιακής Νάξου, λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος στις 4:30 το πρωί, επιχείρησε να ανάψει ένα κερί για να πάει στην τουαλέτα, που είχε ως συνέπεια να γίνει έκρηξη λόγω διαρροής σε μπουκάλα υγραερίου που υπήρχε στο σπίτι του και να τραυματιστεί σοβαρά. Ο απεγκλωβισμός μέσα από τα συντρίμμια έγινε από την πυροσβεστική και μεταφέρθηκε με προσοχή από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Νάξου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες όπου και κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε Κεντρικό Νοσοκομείο της Αθήνας Γεννηματάς σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων, όπου νοσηλεύεται στην εντατική σε καταστολή…
Αυτές οι συχνές διακοπές ρεύματος δημιουργούν προβλήματα στους ηλικιωμένους που κατοικούν στα χωριά και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που έχουν αναπνευστική υποστήριξη και άλλα θέματα υγείας.
Παράλληλα καίγονται καινούριες ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγεία, τηλεοράσεις κ.α, όπου δεν έχουν δουλέψει παραπάνω από δυο μήνες, με αποτέλεσμα να μεταφέρονται στα σκουπίδια γιατί είναι δύσκολη η μεταφορά τους στα συνεργεία στη χώρα Νάξου.”
Πραγματικά, οι συχνές διακοπές δημιουργούν προβλήματα, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους κατοίκους των χωριών οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να κινηθούν τόσο άνετα στο σκοτάδι όπως οι νεότεροι.
Μετάβαση στο περιεχόμενο