Ο σωστός συντ

Αιχμή Κ. Μπιζά για την πυρκαγιά στο Μαράθι Πάρου: Ελπίζω η περιοχή που κάηκε να προστατευτεί και να εφαρμοστούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Η έγκαιρη επέμβαση και ο σωστός συντονισμός δεν επέτρεψε να φύγει εκτός ελέγχου η μεγάλη φωτιά που έκαψε μεγάλη χορτολιβαδική έκταση χθες, στο Μαράθι της Πάρου.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εκτός της δύναμης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου, έλαβαν μέρος και οχήματα και άνδρες από τη Νάξο καθώς και δύο ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα κατάσβεσης…
Μάλιστα ο έπαρχος Πάρου Κωνσταντίνος Μπιζάς σε ανάρτησή του αφού ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην κατάσβεσή της ολκληρώνει με μια …αιχμή προς ορισμένους αποδέκτες…:
Θα ήθελα εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, να ευχαριστήσω τους πυροσβέστες της Πάρου και της Νάξου, τους χειριστές των πυροσβεστικών οχημάτων και των τεσσάρων πτητικών μέσων
(2 ελικόπτερα και 2 αεροπλάνα),
τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου, τους αρμόδιους της Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια και τον Δήμο, τους αιρετούς και τους υπαλλήλους του Δήμου Πάρου, την Ελληνική Αστυνομία, τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου και τους δεκάδες εθελοντές για την συμβολή τους στην κατάσβεση της χτεσινής φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθιού – Αγίου Μηνά – Βουνιών – Θαψανών.
Επίσης τα ΜΜΕ για την διαρκή ενημέρωση των συμπολιτών μας.
Ελπίζω η περιοχή που κάηκε να προστατευτεί και να εφαρμοστούν οι νόμιμες διαδικασίες.
Κώστας Μπιζάς
  Ο σωστός συντ
Μια όμορφη φωτογραφία από τον Dimitris Chaniotis, που απεικονίζει το ελικόπτερο της πυροσβεστικής υπηρεσίας να παίρνει νερό από τον κόλπο της Παροικίας.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο