///

Παραιτήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμοργού Σταμάτης Σίμος .

Παραιτήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμοργού Σταμάτης Σίμος .

“Τόπο στα νειάτα” είναι το σύνθημα που δίνει με την παραίτησή του, την οποία υπέβαλε στον δήμαρχο, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμοργού υπέβαλε ο κ. Σταμάτης Σίμος .

Ο κ. Σίμος παραδίνοντας την επιστολή παραίτησης  του στον  Δήμαρχο Αμοργού κ. Λευτέρη Καραΐσκο εξήγησε ότι η παραίτηση του έρχεται ως τήρηση της προεκλογικής εξαγγελίας για παραχώρηση της θέσηs  του, εφ’ όσον εκλεγεί, σε νεώτερα μέλη του συνδυασμού του, μετά από δύο χρόνια δημοτικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε:

«Παρέλαβα την επιστολή παραίτησης του κ. Σταμάτη Σίμου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου , την οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών πάντα με στόχο το καλό της πατρίδας μας. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί ήταν εργάτης της Τοπικής Αυτοδοίκησης με πληθωρική παρουσία στα Δημοτικά Συμβούλια.

Οι δημιουργικές μας διαφωνίες και η εποικοδομητική μας συνεργασία είχε πάντα στόχο το καλό της Αμοργού. Είμαι σίγουρος πως θα παραμείνει ενεργός πολίτης με χρήσιμες παρεμβάσεις για την καθημερινότητα του νησιού μας.»

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής παραίτησης του κ. Σταμάτη Σίμου :

« Ο συνδυασμός μας ‘’ Παναμοργιανή Συνεργασία’’, με τον οποίο είχα εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αμοργού, προεκλογικά είχε εξαγγείλει ότι μετά από δύο χρόνια δημοτικής περιόδου, οι παλαιότεροι σύμβουλοι θα παραχωρήσουν τη θέση τους σε νεώτερα μέλη του συνδυασμού, που είχαν και αυτά ψηφιστεί ώστε να συμμετέχουν ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των εξαγγελιών, σαs παραδίδω την παραίτηση μου από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου και παρακαλώ να την αποδεχτείτε και να προβείτε στις επόμενες ενέργειες.

Αποχωρώντας από το Δημοτικό Συμβούλιο θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς, τους παλαιότερους Δημάρχους, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, για τη συνεργασία μας έστω και αν πολλές φορές
είχαμε διαφορετικές απόψεις, καθώς και το προσωπικό του Δήμου.

Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μου που με τίμησαν με τη ψήφο και την
εμπιστοσύνη τους κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών που συμμετείχα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και προσπάθησα να υπηρετήσω αντάξια. Θα παραμείνω ενεργός στο συνδυασμό μας, με την πρόθεση όπως πάντα να συνεισφέρω κατά το δυνατόν στο καλό του τόπου μας. Θα είμαι πάντα κοντά στο Δήμο και στους συμπατριώτες μας για να βοηθήσω σε ότι με χρειαστούν».

Μετάβαση στο περιεχόμενο