/

Η αριστοτεχνία της ζωής σας (Your Life Mastery): Το βιβλίο του Μιχαήλ Σύψωμου στην Amazon – Ο πλήρης οδηγός για ένα εξαιρετικό ταξίδι

Η αριστοτεχνία της ζωής σας (Your Life Mastery): Το βιβλίο του Μιχαήλ Σύψωμου στην Amazon - Ο πλήρης οδηγός για ένα εξαιρετικό ταξίδι

Νάξος…

Δεν με ξάφνιασε. Το περίμενα. Και το περίμενα πώς και πώς!

Αναφέρομαι στο βιβλίο που συνέγραψε ο συντοπίτης μας, Χωραΐτης, Μιχαήλ Γεωργίου Σύψωμος. Τίτλος του βιβλίου (που διατίθεται από την Amazon), «Η αριστοτεχνία της ζωής σας» (Your Life Mastery).

 

Λίγα λόγια από τον συγγραφέα…

Η ζωή είναι ένα απίστευτο ταξίδι και αυτό το ταξίδι ποικίλλει ανάλογα με τον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας, διαχειρίζεστε το μυαλό σας και τις ενέργειες που κάνετε. Το έργο της ζωής μου έχει αφιερωθεί στην οικοδόμηση μιας καριέρας που βοηθά τους άλλους να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να ζήσουν τη ζωή τους με βάση το σχέδιο μάλλον από προεπιλογή. Έχω δει από πρώτο χέρι τι μπορεί να συμβεί όταν τελικά βρείτε τον σκοπό σας και δημιουργήσετε και ζήσετε μια ζωή για τον εαυτό σας που θα σας κρατήσει ικανοποιημένους, γνωρίζοντας ότι είστε στο σωστό δρόμο.

Η αριστοτεχνία της ζωής σας (Your Life Mastery): Το βιβλίο του Μιχαήλ Σύψωμου στην Amazon - Ο πλήρης οδηγός για ένα εξαιρετικό ταξίδι

Μέσα σε αυτό το βιβλίο, μοιράζομαι τη δική μου ιστορία για το πώς έφτασα στο σημείο που βρίσκομαι τώρα και τον αντίκτυπο που είχα στους ανθρώπους που προπονούσα σε όλη μου τη ζωή. Ξέρω ότι οι προκλήσεις μπορούν να σας αποτρέψουν από το να προχωρήσετε και σας δίνω τα βήματα για να αποφύγετε να τα παρατήσετε και να σας σφυρηλατήσουμε να προχωρήσετε μπροστά, ακόμη και όταν αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει λύση. Πιστεύω ακράδαντα ότι όταν μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας, να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες που σας αντιμετωπίζουν και να χρησιμοποιείτε τις πολύ σημαντικές δεξιότητες ζωής που μοιράζομαι, μπορείτε τώρα να αρχίσετε να ζείτε μια ευτυχισμένη, ισορροπημένη ζωή.

Ανεξάρτητα από το ποιος είστε ή τι κάνετε, θα συναντήσετε δυσκολίες στη ζωή σας και θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν υπάρχει λόγος να τα παρατήσετε ποτέ. Απλώς πρέπει να συνεχίσετε να προχωράτε, εστιάζοντας στις απεριόριστες δυνατότητες που έχετε χαρίσει και στο υπέροχο μέλλον που μπορείτε να δημιουργήσετε. Στο Your Life Mastery θα βρείτε ένα πρόγραμμα βήμα προς βήμα που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποιος είστε, τι προορίζεστε να κάνετε και αποκαλύπτει τις σημαντικές δεξιότητες ζωής που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε πρόκληση που μπορεί να προκύψει.

Ανεξάρτητα από το ταξίδι που βρίσκεστε, η ανάγνωση του Life Your Mastery-Ο πλήρης οδηγός για ένα εξαιρετικό ταξίδι θα αλλάξει τη ζωή για εσάς. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε το άτομο που προοριζόσασταν να είστε και να δημιουργήσετε το μέλλον που σας αξίζει!

Καλοτάξιδο, αγαπητέ Μιχάλη!
Γιάννης Βλαχάκης
Μετάβαση στο περιεχόμενο