//

Ο Ναξιώτης διαφημιστής, Δ. Καρούσης για την Σαντορίνη που “είναι το όνειρο κάθε ανθρώπου σε όλο τον Πλανήτη”), την Νάξο (που “η επιτυχία της είναι μεγαλύτερη από αυτήν των άλλων νησιών”) και την ανομβρία…

Ο Ναξιώτης διαφημιστής, Δ. Καρούσης για την Σαντορίνη που "είναι το όνειρο κάθε ανθρώπου σε όλο τον Πλανήτη"), την Νάξο (που "η επιτυχία της είναι μεγαλύτερη από αυτήν των άλλων νησιών") και την ανομβρία...

Για λογαρισμό του ΚΥΚΛΑΔΙΤΗ και του VOLCANO TV, προ εβδομάδων, ο Ναξιώτης διαφημιστής, Δημήτρης Καρούσης (DK Advertising, Hello Greece), είχε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον Γιάννη Βλαχάκη. Είχε την ευκαιρία ο καταξιωμένος διαφημιστής να διατυπώσει τις απόψεις και τα σχόλιά του για:

-το περασμένο καλοκαίρι (“Ήταν καλύτερα τα πράγματα απ’ ό,τι περιμέναμε”)

-την Σαντορίνη ( “Η Σαντορίνη είναι το όνειρο καθε ανθρώπου σε όλο τον Πλανήτη… Διαφημίζεται, παγκοσμίως, μέσω του ΕΟΤ”… Ανοιχτόμυαλοι οι Σαντορινιοί”… Ό,τι χρειάζεται ένας τουριστικός προορισμός το έχει… Να ξέρετε ότι το Volcano TV το βλέπει πάρα πολύς κόσμος. Εδώ, στην Νάξο, ιδίως…”)

-την Νάξο (…”Γι’ αυτό η επιτυχία της Νάξου είναι μεγαλύτερη από αυτήν των άλλων νησιών”… Θα στηρίξω τον αθλητισμό του νησιού μας. Και τον ΑΠΑΣ και το Φιλώτι μας. Όλους!!! Μηδενός εξαιρουμένου. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ανακατεύονται με τον αθλητισμό κάνουνε τεράστιο κοινωνικό έργο. Και πρέπει απ’ όλους να στηριχτούνε!”)

-την ανομβρία (“Βλέπω μια μεγάλη ξηρασία… Στην Νάξο δεν έχουμε άμυνα στο θέμα του νερού…  Μια ξηρασία θα μας τινάξει στον αέρα τα πάντα”… Εάν δεν έχουμε νερό, του χρόνου το καλοκαίρι δεν θα πάμε καλά”)

Μετάβαση στο περιεχόμενο