Ενα Ναξολιθουανικό …γλυκό δώρο για τα Χριστούγεννα για καλό σκοπό
Την λένε Ινγκα… και είναι Ναξιώτισσα. Δεν έχει σημασία αν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λιθουανία, η γνωριμία
της και ο γάμος της με γνωστό Ναξιώτη επιχειρηματία την έφεραν στη Νάξο.
Ο λόγος για την μοναδική pastry chef Ιnga Kupsyte – Χωριανοπούλου που οι δημιουργίες της είναι και ξεκαουστές και πεντανόστιμες.
Αλλωστε τόσο στην Ελλάδα αλλά και στις χώρες της Βαλτικής τα Χρισοτύγεννα γιορτάζονται ιδιαίτερα με πληρώρα γλυκών και νόστιμων παρασκευών…
Αυτές τις συνταγές αποφάσισε να τις αποτυπώσει και να τις εκδόσει. Σήμερα τις διαθέτει για καλό σκοπό, Αφού το αντίτιμο του περιοδικού ′′ Χριστουγεννιάτικο φαγητό ′′ της Inga ‘ s Sweeterie θα τις διαθέσει η σεφ για το ειδικό σχολείο της Νάξου!
Ετσι στο χέρι μας είναι και να κάνουμε τις γιορτές μας γλυκές φτιάxνοντας συνταγές της Inga αλλά και να συμμετέχουμε όλοι σε αυτό που λέμε, Χριστουγεννιάτικο πνεύμα.
Όπως μάλιστα αναφέρει η ίδια η pastry chef στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:
“Μετά από ένα μήνα σκληρής δουλειάς δημοσιεύω το πρώτο γλυκό περιοδικό ′′ Χριστουγεννιάτικο φαγητό ′′ της Inga ‘ s Sweeterie!
Νιώθω σαν μια μητέρα που άφησε το μωρό της ελεύθερο στον κόσμο!
Ένας μήνας γραφής, μοντάζ, πράττοντας και ξανακάνω μια τελειότητα όλες οι σελίδες με έκαναν τόσο ανήσυχο, ελπίζω πραγματικά να αγαπήσετε αυτό το περιοδικό όσο εγώ!!
Και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλους σας καθώς υπάρχει ένας ανώτερος σκοπός σε όλο αυτό
Υποστηρίζοντας εμένα και το περιοδικό μου θα είστε μέρος στο να βοηθάτε και άλλους!
Το 50 % του κέρδους που θα δωρίσω για να υποστηρίξω καλές δράσεις
Ας κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα μαγικά!