Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τον γιό του στα νησιά μας

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τον γιό του στα νησιά μας

Ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά από ένα πολύ απαιτητικό καλλιτεχνικό χειμώνα αποφάσισε φέτος να πάρει τις απαραίτητες ανάσες στα η νησιά μας πριν ξεκινήσουν οι επίσης απαιτητικές υποχρεώσεις για την επόμενη θεατρική και τηλεοπτική σεζόν.

Έτσι για παρέα του σε αυτό το διάλλειμα, διάλεξε την καλύτερη. Τον μονάκριβό του γιο που απέκτησε με την ηθοποιό Λένα Δροσάκη με την οποία δεν είναι πια μαζί.

Έτσι φρόντισε να πάρει μαζί του τα αγαπημένα παιχνίδια του μικρού για να μην του λείψει τίποτε, ούτε στη Νάξο όπου πέρασαν λίγες μέρες, ούτε σε νησί των Μικρών Κυκλάδων που συνεχίζει τις διακοπές του.

Ο ίδιος πριν λίγο καιρό στην εκπομπή “Πρωικό ΣΚ” μίλησε για την σχέση με τον γιό του: «Είναι πολύ σημαντικό το να είμαστε εκεί και η επόμενη μέρα να έρθει όσο το δυνατόν πιο ομαλά γίνεται. Αυτό δεν θα γίνει χωρίς αναταράξεις, αλλά να γνωρίζει το παιδί ότι οι γονείς του είναι εκεί και ότι τον αγαπάνε και τον σέβονται. Θέλει πολύ χρόνο, δεν σταματάει αυτό. Δεν θα σταματήσει. Κάθε ηλικία είναι διαφορετική και πρέπει να είσαι εκεί και το κυρίαρχο είναι αυτό να είσαι εκεί να ακούσεις τις ανάγκες του, τα θέλω του, τον θυμό του, τη στενοχώρια του, όλα αυτά τα συναισθήματα που θα έχει και να μην πεις ότι ντάξει το παιδί δεν θα καταλάβει. Όχι, το παιδί είναι εκεί και καταλαβαίνει τα πάντα και νιώθει τα πάντα και αν κάτι πρέπει να αναπτύξουμε κάτι ακόμα περισσότερο πλέον στη ζωή μας είναι αυτή η έννοια της ενσυναίσθησης, την οποία ακούμε συνέχεια, αλλά δεν εκπαιδευόμαστε».

«Η εκπαίδευση των νέων γονιών, όπως είμαστε εμείς, πρέπει να είναι συνεχής και όχι να σκεφτόμαστε με ένα παλιό πρότυπο, πχ. όπως το έκανε η μάνα μου», υπογράμμισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο