Ο Χρύσανθος Πανάς παρουσίασε το πολυτελές λεύκωμα «Greek Islands» στη Νάξο

Ο Χρύσανθος Πανάς παρουσίασε το πολυτελές λεύκωμα «Greek Islands» στη Νάξο

Ο επιχειρηματίας – συγγραφέας Χρύσανθος Πανάς και η Μαρίλλη Κοψίνη, Marketing Supervisor Panas Group με τον πρέσβη της Βενεζουάλας Eduardo Massieu Paredes

Ο Χρύσανθος Πανάς παρουσίασε το πολυτελές λεύκωμα «Greek Islands» στη Νάξο

Το ιστορικά τεκμηριωμένο και βραβευμένο από την UNESCO κείμενο του συγγραφέα που αποκαλύπτει τα καλά κρυμμένα μυστικά του Αιγαίου, οι εικόνες των ματιών της εμβληματικής φωτογράφου Κατερίνας Κατόπη – Λυκιαρδοπούλου και οι ασπρόμαυρες αναμνήσεις μιας άλλης εποχής, δημιουργούν στον αναγνώστη όπου και εάν βρίσκεται στον κόσμο, την προσμονή να βουτήξει στα νερά των ελληνικών νησιών, να περπατήσει στα πλακόστρωτα καλντερίμια τους και να δοκιμάσει την αυθεντική τοπική τους κουζίνα. Η Νάξος, ένα από τα νησιά που συναντά ο αναγνώστης στο βιβλίο, κατέχει ιδιαίτερη θέση καθώς αποτελεί ξεχωριστό βιώσιμο τουριστικό προορισμό αλλά και αγαπημένο νησί του συγγραφέα, στο οποίο θέλει πάντα να επιστρέφει.

Ο Χρύσανθος Πανάς παρουσίασε το πολυτελές λεύκωμα «Greek Islands» στη Νάξο

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η αναφορά στην κ. Ιουλία Πολυκρέτη που εμφανίζεται στις σελίδες του βιβλίου Greek Islands να φιλεύει τους αναγνώστες το απαραίτητο γλυκό του κουταλιού που βρίσκεται σε κάθε ναξιώτικο σπίτι και η οποία ήταν παρούσα στην εκδήλωση. Στο πρόσωπό της εξάλλου σύμφωνα με τους ομιλητές, εκπροσωπούνται όλες οι γυναίκες των Κυκλάδων και τις Νάξου που δίνουν τη δική τους ταυτότητα, αγάπη και μεράκι σε όσα δημιουργούν με τα χέρια τους για την οικογένεια και τους επισκέπτες τους.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια τοπική γαστριμαργική εμπειρία που προσέφερε στους προσκεκλημένους του Ομίλου Naxian Hospitality, ο νέος και ταλαντούχος Ναξιώτης chef του Tortuga Γιάννης Οικονόμου, παντρεύοντας τοπικά υλικά και παραδοσιακές συνταγές, με ιδιαίτερες σύγχρονες τεχνικές, ανταποκρινόμενος στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων. Χορηγοί της βραδιάς ήταν οι: Γκαλερί Fish & Olive, Ζαχαροπλαστείο Aκταίον, τυροκομείο Πιτταράς, μέλι Μελισσουργός και λάδι Cycladi. Τη διοργάνωση ανέλαβε η εταιρία Bespoke Communications.

Ο Χρύσανθος Πανάς παρουσίασε το πολυτελές λεύκωμα «Greek Islands» στη Νάξο

Ο επιχειρηματίας – συγγραφέας Χρύσανθος Πανάς με τις Ιωάννα Προκοπίου και Ολγα Κομνηνού

Ο Χρύσανθος Πανάς παρουσίασε το πολυτελές λεύκωμα «Greek Islands» στη Νάξο

Μαρίλλη Κοψίνη, Marketing Supervisor Panas Group, Θάνος Χραμπάνης, Panas Group

Ο Χρύσανθος Πανάς παρουσίασε το πολυτελές λεύκωμα «Greek Islands» στη Νάξο

Σεβασμιώτος Μητροπολίτης Σικάγου κ.κ Ναθαναήλ, ο έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, ο δήμαρχος Νάξου, Δημήτρης Λιανός με την σύζυγό του

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο