///

Ο Σταμάτης Βούλγαρης, νέος διοικητής του Α.Τ. Ερμούπολης

Ο Σταμάτης Βούλγαρης, νέος διοικητής του Α.Τ. Ερμούπολης

Ο νέος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερμουπόλεως, τοποθετήθηκε ένας δικός μας άνθρωπος, ο Υπαστυνόμος Σταμάτης Βούλγαρης.

Και αν για τους νέους δεν λέει τίποτε το όνομά του, να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για έναν Αξιωματικό, καταγόμενο από την Νάξο, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του .

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νέος διοικητής είναι γιος του Μανώλη Βούλγαρη, αστυνομικού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πολύ νέος πριν πολλά χρόνια, όταν ο Σταμάτης ήταν δύο χρονών.

Το 2017 ο αξιωματικός πλέον της Αστυνομίας πέτυχε στην εξετάσεις την είσοδό του στην Σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας, από τους πρώτους ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του.

Ο νέος διοικητής επισκέφθηκε χθες τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο ο οποίος τον δέχθηκε στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Ερμουπόλεως καλή επιτυχία στην αποστολή του, ενώ τον διαβεβαίωσε ότι θα έχει τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως στο μέτρο των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων της και συζήτησε μαζί του θέματα, που αφορούν την τοπική κοινωνία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο