/

Ρούλα Μπράουν: Έχουν φτάσει στο σημείο να φτύνουν Κινέζους στο δρόμο

Ρούλα Μπράουν: Έχουν φτάσει στο σημείο να φτύνουν Κινέζους στο δρόμο

Καλημέρα με αγάπη από το Βανκούβερ!

Έχουμε μέρες να τα πούμε, αν και παρακολουθώ τι γίνεται στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Νάξο, καθημερινά, είτε μέσω των ειδήσεων, ή μέσω των Μέσων Κοινωνικής δικτύωσης!
Είναι πλέον φανερό ότι ο κόσμος σε παγκόσμιο επίπεδο έχει κουραστεί από τα lockdown και από τίς απαγορεύσεις, σε σημείο πού έχουν αρχίσει να αντιδρούν, σε πολλές περιπτώσεις βίαια, ενώ ο ρατσισμός εναντίον Ασιατών, εδώ τουλάχιστον, έχει φτάσει στο κατακόρυφο!
Έχουν φτάσει στο σημείο να φτύνουν Κινέζους στο δρόμο, να χειροδικουν, να σπρώχνουν, να βρίζουν και πολλοί να αρνούνται να φορέσουν μάσκα στους εσωτερικούς χώρους, με αποτέλεσμα να καταφθάνει η Αστυνομία και να γράφει πρόστιμα!!
Εδώ στον Καναδά είχαν και την φαεινη ιδέα να υποχρεώνουν όσους Καναδούς επιστρέφουν από άλλη χώρα να διαμένουν για 3 ημέρες σε ξενοδοχεία του Αεροδρομίου που έχουν εγκριθεί από την κυβέρνηση, αντί του ποσού των 2.000 δολαρίων, γεγονός που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων!!
Μη νομίζετε λοιπόν ότι μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά, να και το ολικό lockdown για μένα είναι λάθος! Κάποτε θα τελειώσει αυτός ό εφιάλτης και δυστυχώς θα έλθει ο άλλος εφιάλτης της χρεοκοπίας και της φτώχειας, με τις κυβερνήσεις να προσπαθούν να μαζέψουν τις οικονομίες τους!
Τι να πει κανείς;;
Ζήσαμε να το δούμε και αυτό!!!
Νομίζω ότι εκείνοι που αντιμετωπίζουν τη παρούσα κατάσταση με χιούμορ είναι οι πιο κερδισμένοι, διότι με την στενοχώρια και το θυμό, δυστυχώς δεν έρχεται η λύση!
Έχει ξεκινήσει μία εκπομπή στην τηλεόραση εδώ που λέγεται: Η νέα πραγματικότητα (The new reality) . Και εδώ υπάρχουν οι αρνητές και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Bill Gates θέλει να εμβολιάσει τον πλανήτη με τσιπακι, λες και σήμερα δεν γνωρίζουν τα πάντα για μας!!
Που θα καταλήξει όλο αυτό, κανείς δεν ξέρει!
Η αλήθεια είναι ότι η ζωή όπως την ξέραμε, μας τελείωσε!
Ίσως έπρεπε να το ζήσουμε αυτό για να μάθουμε να εκτιμούμε κάποια απλά πράγματα στη ζωή, όπως να αγκαλιάσουμε ένα φίλο, να συναντηθούμε ξανά με δικούς μας, να φιληθούμε άφοβα και να ταξιδεύουμε ξανά!
Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι νά παραμείνουμε υγιείς, και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον Λιγνάδη και τον Κουφοντινα, δίνοντας πάντα πολιτική χροιά σε ότι συμβαίνει γύρω μας!
Μου λείπετε! Μου λείπει η καθημερινή επαφή πού είχα μαζί σας.
Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε διότι ο ιός υπάρχει και είναι επικίνδυνος!!
Μετάβαση στο περιεχόμενο