/

Ρούλα Μπράουν: Χρόνια πολλά στη Ελλάδα μας και Χρόνια πολλά στη Νάξο μας!

Ρούλα Μπράουν: Χρόνια πολλά στη Ελλάδα μας και Χρόνια πολλά στη Νάξο μας!
TORONTO, ON - MARCH 29 - Dressed in traditional costume, young children walk in the Greek Independence Day parade, Toronto, March 29, 2015. Bernard Weil/Toronto Star

Από το Βανκούβερ με αγάπη καλή σας ημέρα!

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, σαν Ελληνίδα, βλέπω τον πλανήτη να γιορτάζει μαζί μας τα 200 χρόνια της απελευθέρωσης της χώρας μας από τον Τουρκικό ζυγό και να στολίζουν τα πιο εικονικά τους κτίρια με τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας!
Η αλήθεια είναι ότι με ξένισε λίγο το γεγονός ότι στην Ελλάδα μόνο οι επίσημοι θα βρίσκονται στην επετειακή παρέλαση με αδικαιολόγητα ασφαλιστικά μέτρα, μεταξύ αυτών και η απενεργοποίηση των κινητών τηλεφώνων!
Θα αφήσω ασχολιαστο το γεγονός ότι η κ, Αγγελοπούλου έχει αναλάβει την προετοιμασία και την διαφήμιση της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση!
Ιδιαίτερα μετά τα αρνητικά σχόλια για τα χλιδατα και πανάκριβα ξενοδοχεία στα οποία διέμενε όταν είχε αναλάβει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004.!
Όπως θα αφήσω ασχολιαστο και τό τσαντάκι φουστανέλα!
Δεν θα αφήσω όμως ασχολιαστο το γεγονός ότι πολλά παιδιά ακόμα δεν γνωρίζουν τι γιορτάζουμε τη 25 η Μαρτίου, ή τον πολιτικό φανατισμό που εξακολουθεί να κυριαρχεί εν μέσω πανδημίας
Έχω επανειλημμένα εκφράσει την άποψη ότι τους πολιτισμούς και τις κυβερνήσεις τους κρίνουμε από τις πολιτικές τους και όχι από τη προσωπική τους ζωή!
Για εκεί που δεν ψήφισαν ΝΔ, φταίει ό Μητσοτάκης και για την πανδημία και για το lockdown και σε διαβάζουν ότι όλος ο πλανήτης αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.
Όλες οι χώρες προσπαθούν να εμβολιασουν τους κατοίκους ελπίζοντας στην ανοσία της αγέλης και φυσικά όλες οι χώρες θα αντιμετωπίσουν φοβερή οικονομική κρίση, να εξαιρέσει κανείς τη Κίνα,η οποία μπορεί μεν να είναι ή αιτία της πανδημίας, ωστόσο είναι η πρώτη που κατάφερε νά βγει από το lockdown και μάλιστα να παράγει όλες τις μάσκες και τά αντισηπτικά, ανεβάζοντας την οικονομία της στα ύψη!
Ευτυχώς εμείς εδώ,ναι μεν είχαμε αυστηρά μέτρα, ωστόσο και ή εστίαση παρέμεινε ανοιχτή και έχουμε το ελεύθερο να κυκλοφορούμε, χωρίς μηνύματα, αλλά με υποχρεωτική τη μάσκα σε κλειστούς χώρους και στα ΜΜΜ!
Επίσης ο εμβολιασμός των κατοίκων προχωράει με γοργούς ρυθμούς
Να επισημάνω εδώ ότι το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά δυστυχώς χωρίς απόδειξη εμβολίου δεν θα μπορείς να περάσεις τα σύνορα καμίας χώρας,δεν θα μπορείς να γράψεις τα παιδιά σου σε σχολείο και πάει λέγοντας, οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!
Θέλω να ευχηθώ Χρόνια πολλά στη Ελλάδα μιας και Χρόνια πολλά στη Νάξο μας!
Ευχή μου είναι σύντομα νά τελειώσει ο εφιάλτης που ζούμε ένα χρόνο τώρα και να μπορέσουμε όλοι εμείς που είμαστε μακριά,να έλθουμε σύντομα στη πατρίδα μας!!
ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΆΔΑ!!!
Μετάβαση στο περιεχόμενο