ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θετικό στον νέο κορωνοϊό κρούσμα στο ΓΕΛ Τραγαίας… Απολύμανση, σήμερα…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θετικό στον νέο κορωνοϊό κρούσμα στο ΓΕΛ Τραγαίας… Απολύμανση, σήμερα…

Λίγο ώς πολύ, λίγα ή πολλά, τα θετικά στον νέο κορωνοϊό «κρούσματα», είναι καθημερινά, πλέον στο νησί της Νάξου. Και αναπόφευκτα θα είναι…, έως ότου η εν λόγω μεταδοτική νόσος ολοκληρώσει τον κύκλο της από μόνη της ή με την συνδρομή εμβολίου ή φαρμάκου.

Η σχετική καθημερινή ενημέρωση από τον Ε.Ο.Δ.Υ, ως γνωστόν, καλύπτει το 24ωρο από το απόγευμα της Δευτέρας π.χ. έως το απόγευμα της Τρίτης κ.ο.κ. Κατά συνέπεια, το «κρούσμα» που ανιχνεύεται π.χ. ώρες βραδινές της Τρίτης, καταγράφεται ως «κρούσμα» στο ενημερωτικό δελτίο του Ε.Ο.Δ.Υ που τηλεοπτικά μεταδίδεται το απόγευμα της Τετάρτης.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, τα ηλεκτρονικά (ιντερνετικά) μέσα μαζικής ενημερώσεως, που – ανά πάσα ώρα και στιγμή – δύνανται να διασταυρώσουν μια «υγειονομική πληροφορία» που αφορά σε θετικό στην covid-19 «κρούσμα» και να την μεταδώσουν/δημοσιοποιήσουν λίγο αργότερα από το απογευματινό ενημερωτικό/τηλεοπτικό δελτίο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, προηγούνται του τελευταίου. Αυτός είναι και ο λόγος που, μοιραία/αναπόφευκτα, δημιουργείται σύγχυση ως προς την μετάδοση του αριθμού των προσβληθέντων από τον νέο κορωνοϊό συμπολιτών μας.

 

Νάξος: 1 «θετικό», στο ΓΕΛ Τραγαίας… / Η απολύμανση…

Οι νεότερες διασταυρωμένες πληροφορίες του Κυκλαδίτης.γρ, αναφέρουν ότι ανιχνεύτηκε ένα θετικό κρούσμα στην Β’ τάξη του ΓΕΛ Τραγαίας. Κατόπιν τούτου, εν γνώσει της διευθύντριας του σχολείου, εξειδικευμένο συνεργείο επιχειρεί σήμερα απολύμανση σε δύο τάξεις του ΓΕΛ, στην Β’ τάξη αλλά και στην Α’, για προληπτικούς λόγους.

About The Author

Μετάβαση στο περιεχόμενο